Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wedding bells! Temptation Island-ster Bert is verloofd

'She said YES!'

Heugelijk nieuws voor Bert van Uytregt, de Temptation Island-ster is namelijk verloofd. Op Instagram deelt hij het nieuws met een foto waarbij zijn verloofde Kelly Jeurissen een verlovingsring om haar vinger draagt.

Verloofd

Het stel maakt het leuke nieuws bekend via Instagram. Bert deelt een foto waarop Kelly haar gloednieuwe verlovingsring laat zien. "She said YES", schrijft Bert onder de foto, gevolgd door de hashtag #engaged. De felicitaties stromen binnen onder de foto. Wij feliciteren het koppel dan ook namens Grazia!

Temptation Island

We kennen Bert natuurlijk allemaal van Temptation Island, waarbij hij samen met zijn toenmalige liefje Delphine de Vrieze het avontuur aanging. De twee verbraken de relatie al tijdens het programma, na flink wat onderlinge steken. Beiden zijn inmiddels opnieuw gelukkig in de liefde. Zo is Bert al een aantal jaar gelukkig met Kelly, waarmee hij nu dus verloofd is. Delphine is al een tijd samen met haar vriend Ruben en is momenteel in verwachting van hun eerste kindje.

Nieuwe liefde

Na Temptation Island deelde Bert het nieuws dat hij zijn nieuwe liefde had ontmoet. Bert plaatste een foto op Instagram van het koppel, waarbij ze beiden vrolijk de camera in kijken. Bert vertelde over Kelly en zijn deelname aan Temptation Island: "Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij weer in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed, al goed".

Toen de relatie tussen Bert en Kelly bekend gemaakt werd, kreeg Bert de vraag of hij ervoor open zou staan om met Kelly mee te doen aan Temptation. "Nee, nooit", antwoordde Bert. Nu de twee verloofd zijn lijkt het er ook niet op dat het nodig is voor het koppel om de relatie op de proef te stellen. Wij wensen de twee lovebirds veel geluk samen!

Bron: Instagram @bert.vanuytrecht | Beeld: Temptation Island