Delphine over periode na Temptation Island: ‘Bert smeekte me om hem terug te nemen’

In een exclusief interview met Grazia doet Delphine haar verhaal.

Haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave was een gigantische rollercoaster. Delphine en Bert zetten nog tijdens het programma een punt achter hun relatie en vertrokken als vrijgezel terug naar België. Met Grazia blikt Delphine terug op de periode na haar deelname aan het programma.

Drie dagen samen

Het laatste kampvuur bij Temptation was een pittige voor Bert en Delphine. De twee raakten in een verhitte discussie en verlieten het programma als singles. Toch wisten de twee het een en ander bij te leggen na hun terugkeer, zo vertelt Delphine aan Grazia. “Toen we terugkwamen in België, hebben we nog drie dagen samengewoond”, stelt ze.

Dit ging echter niet van een leien dakje, aangezien de twee voor de buitenwereld moesten verbergen dat ze geen happy couple meer waren. “Dat was heel raar en superlastig; niemand mocht nog weten dat we uit elkaar waren.”

Geen contact

Na deze drie dagen was het voor Delphine duidelijk: een relatie tussen de twee zat er niet meer in. “Bert smeekte me de eerste twee weken om hem terug te nemen”, vertelt Delphine eerlijk. Dit was zonder succes, want inmiddels hebben de twee helemaal geen contact meer.

“Inmiddels heeft hij me overal geblokkeerd. We moeten nog veel dingen uitpraten, dus ik sta er wel voor open om hem te spreken. Maar als hij dat niet wil, ga ik er niet om smeken. Ik heb nog veel vragen over ons huis, maar ik zou hem niks meer vragen over Temptation. Dat boeit me niet meer.”

Bron: Grazia (Christel van der Spoel) | Beeld: Delphine de Vrieze

Laatste nieuws