Déze Temptation-deelneemster zit bij de 10 finalisten van Miss Nederland

Een nieuwe uitdaging voor de Tempa-ster.

Afgelopen weekend werden de tien finalisten van Miss Nederland 2024 bekendgemaakt. Enne, daar zagen we een bekende naam opduiken. Niemand minder dan Temptation Island-deelneemster Iris de Waard waagt namelijk een poging om dé Miss van dit jaar te worden.

Temptation Island

Iris kennen we allemaal nog van het laatste seizoen van Temptation Island, waar ze aan meedeed met haar toenmalige vriend Mitch. Hoewel het met een liefdevolle verzoening mét verlovingsring het een happy end leek voor het koppel, hoorden we niet veel later dat ze alsnog uit elkaar waren gegaan.

Miss Nederland 2024

Iris is niet bij de pakken neer gaan zitten en is sinds Temptation Island enorm populair geworden op social media. Daar vertelde ze een maand geleden al dat ze zich had aangemeld voor Miss Nederland 2024. “Het hoge woord is eruit 🤩 ik doe mee met de Miss Nederland verkiezing! HOE GAAF IS DAT!?”, schreef ze destijds op Instagram.

Goed, we wisten dus dat Iris meedeed, maar het was nog maar de vraag of ze daadwerkelijk tot de finalisten zou behoren. Inmiddels weten we dat dat haar is gelukt! Samen met negen andere beauty’s gaat ze de strijd aan om Miss Nederland 2024 te worden.

Inspiratie

Op de Instagram-pagina van de Miss Nederland-organisatie beschrijft Iris wat haar inspireert om met de verkiezing mee te doen. “Na zelf voor heel veel moeilijke periodes gestaan te hebben, heb ik mezelf geleerd de kleine dingen in het leven meer te waarderen en positiever in het leven te staan. Ik wil graag aan Nederland laten zien dat je echt jezelf kan zijn, je niet aan het social media plaatje hoeft te voldoen en echt van jezelf moet én mag houden.” Mooie woorden Iris – you go, girl!

Bron: Instagram @missnederland | Beeld: Instagram @missnederland

Laatste nieuws