Bert onthult of hij opnieuw mee zou willen doen aan Temptation Island

Aha!

Temptations Bert is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kelly. Niet zo gek dat de twee dan ook al bezig zijn met hun toekomst samen. Maarre, zou Bert het in de toekomst zien zitten om opnieuw mee te doen aan Temptation Island: Love or Leave?

Q&A

Sinds Bert samen met zijn ex Delphine meedeed aan Temptation Island, krijgt hij continu prangende vragen van zijn volgers. De realityster besloot vandaag daarom tien vragen van zijn followers te beantwoorden op Instagram. Een van de eerste vragen die Bert krijgt, is hoe hij omgaat met het commentaar dat hij voor zijn kiezen krijgt.

“De privéberichtjes die ik krijg zijn eigenlijk altijd wel positief. Dus dat is leuk om te lezen. De commentaren op posts van artikelen lees ik niet.”

Opnieuw meedoen aan Temptation

Ook krijgt de realityster de vraag of hij ervoor zou openstaan om met Kelly mee te doen aan Temptation. “Nee, nooit”, antwoordt Bert kort maar krachtig.

En het lijkt erop dat het voor de kersverse lovebirds ook niet nodig is om hun relatie op de proef stellen. Zo laat Bert weten dat de twee elkaar volledig vertrouwen. “Kelly is niet jaloers. Ik heb mijn vrijheid. Er is vertrouwen en dat is het belangrijkste.”

Beeld: Temptation Island: Love or Leave (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws