Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Productie seizoen 3 van Ginny & Georgia eindelijk begonnen

Hier worden we blij van!

Ginny & Georgia

Het is inmiddels een klein jaar geleden dat Netflix bevestigde dat er derde én vierde seizoen van Ginny & Georgia aankomt. Door de Hollywoodstakingen werd de productie van het derde seizoen helaas vertraagd, maar inmiddels is de productie voor het nieuwe seizoen dan eindelijk van start gegaan!

Good news, Peaches!

"GOED NIEUWS 💞 Seizoen 3 van Ginny & Georgia is nu in productie!", deelt Netflix op Instagram. Bij het goede nieuws deelt de streamingdienst meteen een aantal foto's van de cast die samen is gekomen voor de eerste table read.

Zo is onder meer te zien dat hoofdrolspelers Brianne Howey (Georgia Miller), Antonia Gentry (Ginny Miller) en Diesel La Torraca (Austin Miller) het spiksplinternieuwe script in handen hebben.

Seizoen 3

Seizoen twee van Ginny & Georgia eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Zo werd Georgia tijdens haar bruiloft gearresteerd en moet ze mogelijk de gevangenis in. Daarnaast is Joe tot over zijn oren verliefd op Georgia, heeft Max een crush op Silver en zijn we ook maar al te benieuwd of Ginny en Marcus weer een setje gaan worden.

Wanneer we eindelijk kunnen genieten van het derde seizoen van de hitserie is onbekend. Aangezien de productie pas net van start is gegaan, lijkt het erop dat we pas in 2025 kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

Lifestyle
  • Netflix
  • Netflix