Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wat Mascha Feoktistova eet op een dag

Altijd leuk om te weten

Screening Real Housewives Of Amsterdam - seizoen 2

We vinden het elke keer weer interessant om te lezen wat iemand eet op een dag. Als we iemands eetdagboek doornemen kunnen we daar altijd weer inspiratie uithalen voor ons eigen ontbijt, lunch of diner. Mascha Feoktistova deelde onlangs op haar YouTube-kanaal wat ze eet in een week en wij konden het natuurlijk niet laten om even een kijkje te nemen.

Realistisch kijkje

Mascha begint haar video door te delen dat ze vegetarisch eet en een zo realistisch mogelijk beeld wil geven van wat ze gedurende de week eet en drinkt. Vervolgens vertelt ze dat ze de dag altijd begint met een snufje Keltisch zeezout en heel veel water drinkt. "Ik vul mijn fles altijd met 1,2 liter water en het is mijn doel om die leeg te hebben voor de lunch."

Eet gedurende de dag

Op maandag begint Mascha haar dag met een plak brood met hummus, crispy chilli en nog wat aardbeien en blauwe bessen on the side. Daarbij drinkt ze een dubbele espresso. Bij een vriendin eet ze een fruitrolletje en drinkt ze een havermelk cappuccino.

Vervolgens gaat ze met Gregor lunchen bij Subway. "Ik ben zo gek op Subway. Ik ben echt de grootste Subway-fan ever. Er was een tijd dat ik hier drie keer per week at. I love it." Mascha bestelt een broodje met vegetarische kip en drinkt daarbij een vitaminewater.

Tussendoor drinkt Mascha veel water en daarna bereid ze een maaltijd van Green Chef als avondeten. "Wraps met groentes, vegaballetjes en een beetje kaas erbij."

De rest van de week

In bovenstaande video deelt Mascha wat ze de rest van de week eet en drinkt. Daarin vertelt ze onder meer dat ze op een dag niet te veel koffie probeert te drinken, en dat ze dol is op groene groentes. "Broccoli vind ik het allerlekkerste wat er is qua groente."

Ook is te zien dat Mascha en Gregor vaak zelf koken, maar af en toe ook buiten de deur eten. Ook deelt Mascha dat ze dol is op smoothies. "We houden echt van smoothies. In de zomer drinken we elke dag wel een smoothie als ontbijt." Heerlijk!

Bron: Beautygloss | Beeld: NL Beeld