Temptations Bert over nieuwe relatie: ‘Hoop dat Delphine ons met rust laat’

Bert wil een nieuwe start.

Lees ook

Dat Bert en Delphine niet heelhuids uit Temptation Island: Love or Leave zijn gekomen, moge duidelijk zijn. De twee verbraken hun relatie al tijdens het programma na flink wat onderlinge steken. Inmiddels is Bert gelukkig met een nieuwe dame en hoopt hij dat hij met haar een nieuwe start kan maken.

Uitspraken

Bert en Delphine mogen dan misschien uit elkaar zijn, maar dat betekent niet dat het onderlinge moddergooien daarmee ook is gestopt. Al tijdens Temptation Island werden er flink wat uitspraken over elkaar gedaan en die waren niet mis. Zo heeft Bert Delphine zelfs een 'hoer' genoemd, iets wat hij nu betreurd, maar wat volgens de realityster niet geheel onterecht is. “Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen”, vertelt Bert aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Oei…

Nieuwe vriendin

“Er raasden die twee weken ontzettend veel gevoelens door mij heen, maar dat wordt onvoldoende verduidelijkt tijdens de afleveringen”, gaat hij verder. “Ik weet dat de productie een hele dag moet samenvatten in vijftig minuten, maar ik heb het gevoel dat ik slechter werd neergezet dan ik ben.”

Gelukkig voor Bert kan hij zijn Temptation-avontuur nu achter zich laten. Wie hem daarbij helpt is zijn nieuwe vriendin Kelly. “Nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat”, stelt Bert, die Kelly al heeft voorgesteld op Instagram. “Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij weer in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed, al goed”, aldus de realityster.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook