Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise geeft exclusieve content FanCentro extra twist

Haar carrière op het exclusieve platform loopt op rolletjes.

Dat Famke Louise geen uitdaging uit de weg gaat, wisten we al. Zo deed ze onlangs mee aan Echte Meisjes in de Jungle, liet ze zien dat ze een dikke huid heeft in The Roast, en kunnen we sinds een maand spicy 18+ content van de zangeres zien op FanCentro. De zangeres doet waar ze zin in heeft, en dat blijkt nu nog maar eens met de nieuwe draai die ze aan haar pikante bezigheden geeft.

FanCentro

Net als OnlyFans is FanCentro een platform waar je tegen betaling exclusieve 18+ content te zien kunt krijgen. Door te abonneren op het platform krijg je toegang tot de pikante beelden. Famke Louise begon een maand geleden op FanCentro, en deelt op Instagram in een Q&A haar ervaring tot nu toe.

De zangeres vertelt dat ze nu nog een stapje verder gaat. Ze vertelt laatst voor het eerst een gedragen string te hebben verkocht. Wat dat moet kosten? "Tussen de 500 en 1000 euro, hangt af van m'n mood 🤣", schrijft Famke op haar stories. Ook op Instagram heeft Famke een account dat aansluit bij haar content op FanCentro, genaamd @spaicylouise. Oeh la la!

Boss girl

De female rapper deelde vlak na de bevalling van haar zoontje Nówie Storm een foto van haar post partum body, waarom ze eerlijk was over de verandering van haar lichaam.

Ze wilde de wereld laten weten dat littekens, een paar kilootjes extra en striae helemaal niet erg is. Sterker nog het hoort er gewoon bij. En nu, twee jaar later, showt de zangeres haar lichaam op een sexy platform! Stoer toch?

Bron: RTL Boulevard, Instagram @famkelouise | Beeld: Instagram @famkelouise, NL Beeld