Famke Louise over verleden: ‘Iedereen doet domme dingen als ze jong zijn’

De zangeres kreeg de vraag of ze spijt had van bepaalde uitspraken uit het verleden.

Lees ook

Hoewel Famke Louise nog maar 23 jaar is, staat ze al heel wat jaren in de spotlights. Door de jaren heen is de zangeres behoorlijk hard aangepakt in de media en op sociale media. Op Instagram blikt Famke terug op die periode.

Spijt van uitspraken

Tussen haar drukke bezigheden als kersverse mom door maakte Famke afgelopen weekend tijd om op Instagram Stories enkele vragen van haar volgers te beantwoorden. Hier kreeg ze onder meer de vraag hoe zij spijt heeft van uitspraken die zij in het verleden heeft gedaan.

“Spijt niet, maar ik ben wel anders over dingen gaan nadenken”, antwoordt Famke eerlijk. “Ik ben gewoon een rebelse meid geweest die nu gewoon rustiger is. Het is allemaal veel serieuzer geworden.”

Fouten maken

Famke begon haar carrière op YouTube, waar ze binnen no time bekendheid verwierf. Toen ze enkele jaren later haar eerste nummer uitbracht, brak ze ook door bij het grote publiek. Door de jaren heen hebben we Famke dan ook zien opgroeien én de nodige fouten zien maken. Dat zou echter niet uit moeten maken voor hoe wij nu naar de zangeres kijken, vindt zij. “Het probleem is dat mensen mij hebben zien ontwikkelen in de schijnwerpers. Was dat niet het geval geweest, had men ook anders naar mij gekeken”, aldus Famke.

“Iedereen maakt fouten en doet domme dingen als ze jong zijn”, gaat de mom van Nówie verder. “Ik ben 23 en zal fouten blijven maken, maar ik ga er bewuster mee om”, besluit zij. You go, Famke!

Bron: Instagram @famkelouise | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook