Famke Louise over The Roast: ‘Deze grap ging me te ver’

De zangeres kon niet overal om lachen...

Vanavond is het eindelijk zover en is de langverwachte The Roast van Famke Louise te zien. Famke heeft het er aardig van langs gekregen in de roast. En hoewel ze veel kan hebben, vond ze één grap toch net iets te ver gaan. Dat vertelde de zangeres bij Renze Op Zondag.

Roastee

Comedy Central heeft weer iemand gevonden die zich wil laten roasten op televisie. Niemand minder dan Famke Louise heeft het dit keer aangedurfd. Vorig jaar werd Hans Klok nog geroast, en daarvoor stonden onder meer GordonAli B en Johnny de Mol al eens centraal. Famke mag zich tevens de eerste vrouwelijke roastee noemen. Go girl! 

Grappen

Een aantal BN’ers hebben Famke flink aan de schandpaal genageld tijdens de roast, die een tijdje geleden al is opgenomen. Famke kon om de meeste grappen lachen, maar één grap van Nesim El Ahmadi schoot bij de zangeres toch net even in het verkeerde keelgat. Hij benoemde namelijk kort de overleden vader van Famke en dat had ze niet zien aankomen. “Maar die lachte ik gewoon weg”, zei Famke. Nadien is ze nog naar Nesim toegelopen en heeft ze gezegd dat die grap haar toch best pijn deed. “Maar het is een roast dus… ik heb me er ook bij neergelegd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Of Famke lang heeft moeten nadenken toen ze werd gevraagd voor The Roast? Nee. “Omdat ik het een heel tof format vind. Ik zag het als een compliment dat ik gevraagd werd. Ik wist voordat we dit gingen doen al waar ik aan begon. Ik heb alles al gelezen en gehoord dus mij verras je niet zo snel.” Wel vond Famke het spannend om alle grappen uiteindelijk aan te moeten horen. “Maar aan het einde van het programma schudden we ook gewoon de hand en is het goed. Het zijn ook gewoon grapjes.”

Bron: Love & Reality | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws