Bom barst tussen Famke en Deveny in Echte Meisjes in de Jungle

Drama in 3, 2, 1...

Even leek het erop dat de grootste ruzie dit seizoen van Echte Meisjes in de Jungle tussen Michella en Deveny zou zijn, maar niks blijkt minder waar. In de nieuwste aflevering barst de bom namelijk tussen teamgenoten Deveny en Famke. Ah oh!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. 

Terug naar het oude team

In de nieuwste aflevering krijgen Michella en Kelly te horen dat ze terug moeten naar hun oude team. De ruil van eerder was immers ‘voor langere tijd’ en die tijd zit er nu dus op. Kelly keert terug bij de Brokopondo Babes, waar het meteen weer als vanouds gezellig is, en Michella voegt zich weer bij de Sranang Sweeties. Verrassend genoeg is Deveny blij met de terugkeer van Michella. Want hoewel de twee met ruzie uit elkaar gingen, hebben ze het nu bijgelegd en kunnen ze het zelfs goed met elkaar vinden.

Bom barst

Bij de Sranang Sweeties is de sfeer al niet optimaal – en als ze terugkeren op het primitieve kamp nadat ze een proef verloren, barst de bom helemaal. Deveny houdt zich niet langer stil en laat van zich horen. “Ik hoor de hele tijd gesmoes over mij”, begint ze. “Deveny moet weg, Deveny dit.” Michella stelt dat Deveny heeft gezegd dat Famke haar vanaf het begin eruit wilde hebben. “Wij wilden Louisa en Michella eruit hebben”, geeft Deveny vervolgens toe. En dat valt bij Famke he-le-maal verkeerd. “Jullie zijn allemaal tering schijnheilig man.” De dames belanden in een verhitte discussie met elkaar. “Nu laat je je ware gezicht zien”, zegt Deveny als Famke tekeer gaat.

Karma

En terwijl de emoties hoog oplopen tussen Deveny en Famke, is Michella de lachende derde aan de zijlijn. “Oh, lekker. Karma. Ik houd hiervan”, lacht ze. Door de heftige ruzie is Famke er helemaal klaar mee en overweegt ze zelfs het spel te verlaten. Gelukkig besluit ze na een nachtje slapen om tóch te blijven, ondanks dat de sfeer tot een nulpunt is gezakt in het team. Enne, dat ze vervolgens ook de geldproef verliezen, helpt niet meer. Zullen de ladies het bijleggen in de volgende afleveringen of wordt de ruzie alleen maar erger? To be continued… 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws