Babynieuws! Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van zoontje

De kleine man heeft een prachtige naam gekregen.

The word is out: Famke Louise en Denzel Slager zijn trotse ouders geworden! Via Instagram laten de twee met een prachtige foto weten dat hun lieve zoontje geboren is.

Eerste zoon

Via Instagram delen Famke en Denzel het blijde nieuws met hun volgers. In de post, die de kersverse ouders allebei delen, zien we Famke die nét bevallen in van het kleine jongetje. “Nówie Storm Slager. 09-01-2022 🐻❤️”, delen de twee bij de foto’s van hun kleine man. Wát een leuke naam. Wij wensen de twee heel veel geluk samen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Een jongetje

In hun eigen realityserie lieten Famke en Denzel onlangs al weten dat ze een jongetje zouden krijgen. De onthulling van het geslacht van hun kindje werd uitbundig gevierd. Zo zagen we in de aflevering van de Videoland-soapserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin dat Famke en Denzel al hun familie en vrienden optrommelden om het geslacht te ontdekken.

Nadat er door alle genodigden werd afgeteld, knallen er blauwe slingers in de lucht. “Het wordt een jongetje, schatje”, roept Denzel met een big smile naar Famke. “Ik denk dat dit wel een van de mooiste momenten uit mijn leven was”, blikt Famke vervolgens terug op dit feestelijke moment. Ook kan de mom niet wachten tot ze haar kleine man mag ontmoeten. “Ik ben zo benieuwd hoe ons jongetje eruit gaat zien.”

Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws