Babynieuws! Emma Wortelboer bevallen van eerste kindje

Beschuit met roze meisjes voor de presentatrice en haar vriend!

Beschuit met roze meisjes voor Emma Wortelboer en haar vriend Lars! De twee zijn namelijk ouders geworden van een dochtertje.

Stories

Emma plaatst op haar Instagram Stories een kiekje van een kinderwagen met daarin een kleurrijk, geblokt dekentje. Voor het gemak gaan wij er even vanuit dat haar newborn daar onder ligt.

Beeld: Instagram @emmawortelboer

Kort daarna deelt ze nog een foto, waarop we zien dat haar babybuik aanzienlijk kleiner is geworden. “Minder gezellig zo zonder die warme buik”, luidt het bijschrift bij de foto. Daaruit kunnen we wat ons betreft concluderen dat Emma is bevallen van haar kleine spruit!

Beeld: Instagram @emmawortelboer

Mia

Aan RTL Boulevard laat de presentatrice weten dat ze op 6 maart is bevallen van haar dochtertje. Ook laat ze weten dat het meisje de prachtige naam Mia heeft gekregen. “Het is een heel lief, vrolijk meisje en ze slaapt lekker door”, deelt Emma mede over haar pasgeboren dochter. Cute!

Ook laat de kersverse moeder weten dat het goed met haar gaat en dat ze weer mobiel is. Of we binnenkort een kiekje van de kleine spruit kunnen verwachten valt te betwijfelen. Emma heeft namelijk aangegeven dat ze geen foto’s van haar dochter online zal zetten.

Aankondiging

Afgelopen oktober maakte de presentatrice haar zwangerschap op een wel heel bijzondere manier bekend. Emma verscheen namelijk met een prachtige babybuik op de rode loper van het Gouden Televizier Ring-Gala. “Ik ben zeker in blijde verwachting”, meldde ze destijds trots aan RTL Boulevard.

Binnen de kortste maakte de presentatrice het nieuws van haar zwangerschap ook Instagram Official. “Baby for cloud”, schreef ze in de caption. Op de foto die ze deelde was haar Gouden Televizier-Ring Gala-look te zien én – uiteraard – haar babybuik.

Over de vader van de baby is niet veel bekend. We weten dat Emma sinds kort een relatie heeft met Lars, maar over dat deel van haar leven laat ze zich maar weinig uit. Namens Grazia feliciteren we het stel van harte met de komst van hun kleine spruit!

Bron: Instagram @emmawortelboer, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws