Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emma Wortelboer heeft nieuwe vriend: ‘Leuk spannend’

De presentatrice wil ook meteen ophelderen wie de vader van haar kindje is.

Vorige week maakte Emma Wortelboer bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Maar dat is niet het enige nieuwtje dat de presentatrice heeft, ze heeft namelijk ook een nieuwe vriend! Dat vertelt ze in gesprek met Tubantia, waarin ze wil ophelderen wie de vader van het kindje is.

Op de rode loper

Heel bekend Nederland trok de allermooiste outfit uit kast om vorige week over de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala te flaneren. De BN’ers zagen er allemaal uit om door een ringetje te halen, maar Emma Wortelboer trok met haar look toch wel alle aandacht. Ze zag er niet alleen prachtig uit, ook kondigde ze aan in blijde verwachting te zijn!

Zwangerschap

De presentatrice verscheen namelijk met een prachtige babybuik op de rode loper. “Ik ben zeker in blijde verwachting”, deelde de presentatrice trots aan RTL Boulevard. “Het moest toch een keer gebeuren”, vertelt Emma over haar zwangerschap. “Ik voel me super, ben heel gelukkig en blij.” Verder deelde Emma dat ze twintig weken zwanger is én dat ze in verwachting is van een meisje. Zo leuk!

Nieuwe vriend

Na alle felicitatie, wil Emma nu ook even iets ophelderen. "Er stond nu overal dat ik het kindje krijg met Tomer (Azulay, regisseur, red.), maar dat is niet zo", vertelt ze aan de krant. "Hij is mijn ex, ik heb inmiddels een nieuwe vriend, Lars", onthult de presentatrice. De twee gaan binnenkort zelfs samenwonen in Amsterdam. "Spannend? Dat zeker, maar vooral leuk spannend", zegt ze over de verhuizing. Emma gaat naar eigen zeggen naar een 'iets grotere plek' verhuizen. Wij wensen de lovebirds in elk geval heel veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard, Tubantia | Beeld: NL Beeld