Nieuwe uitdaging voor Iris de Waard: ‘Het hoge woord is eruit!’

'Hoe gaaf is dat?'

Heel leuk nieuws voor Iris de Waard, want de blondine liet gisteren op haar Instagram weten dat ze mee gaat doen aan de Miss Nederland verkiezing. In een video kondigt ze het leuke nieuws aan.

Award

Iris deed vorig jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave, samen met haar toenmalige vriend Mitch. Helaas gingen de twee na hun deelname alsnog uit elkaar. Iris is niet bij de pakken neer gaan zitten en sinds Temptation Island is ze enorm populair geworden op social media. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want Iris heeft zelfs een award gewonnen tijdens The Best Social Awards.

Nieuwe uitdaging

En nu Iris in die winning streak zit besluit ze dat het hoog tijd is voor nog een uitdaging. Ze gaat namelijk mee doen aan de Miss Nederland verkiezing. “Het hoge woord is eruit 🤩 ik doe mee met de Miss Nederland verkiezing! HOE GAAF IS DAT!?”, schrijft ze op Instagram.

Vervolgens vertelt ze kort het een en ander over zichzelf. “Ook vind ik het belangrijk om jonge meiden te laten inzien wat zelfwaarde en zelfliefde is”, legt Iris uit. “Ik heb er in ieder geval super veel zin in en ik zie jullie 23 maart”, aldus Iris.

In de comments wordt enthousiast gereageerd door Iris’ volgers. “Echt HOE leuk! Dit ga jij helemaal rocken!”, schrijft een volger. En: “Woooohooooo 🙌🙌🙌 Iris for president! Of eeeh, miss Nederland!”, reageert een ander. Succes, Iris!

Niet meer internationaal

Mocht Iris de verkiezing winnen, dan zal ze echter niet namens Nederland afreizen naar de internationale verkiezing. De organisatie van Miss Nederland heeft namelijk laten weten dat zij niét aanwezig zullen zijn bij de Miss Universe verkiezing in Mexico dit jaar. Waarom niet? Omdat er een nieuwe organisatie is aangesteld. Alle medewerkers van het kantoor in New York, inclusief de President Paula Shugart, zijn inmiddels niet meer werkzaam voor de organisatie en zijn vervangen voor een geheel nieuw Legal team. Na uitvoerig contact is er daarom besloten dat Nederland geen nieuwe licentie c.q. contract aan gaat voor 2024.

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws