Temptation Islands Iris onthult: ‘Heb alleen nog contact met Mitch via de advocaat’

'Ik heb dat gedaan omdat hij me niet met rust liet'

Temptations Iris en Mitch dachten na hun avontuur helemaal klaar te zijn voor een volgende stap in hun relatie, maar helaas viel die droom al snel in duigen. Geheel onverwachts was het Mitch die een punt zette achter hun relatie. Nu een aantal maanden verder, onthult Iris of ze nog contact heeft met haar ex en biecht ze wel iets heel opmerkelijks op… Ah oh!

Vreemdgaan

Ze verlieten Temptation Island met een verlovingsring, maar de periode daarna was moeilijker dan verwacht. Het stel beleefde een dip, maar kwam die toch te boven. Het leek zelfs beter te gaan dan ooit. Maar helaas was dat geluk van korte duur, toen Mitch een aantal maanden geleden aankondigde dat hij een punt achter de relatie had gezet.

En daar waar Mitch het in eerste instantie gooide op dat hij ‘met zichzelf in de knoop’ zat, kwam er niet heel veel later naar buiten dat ‘ie het wel héél gezellig had met een andere dame. Deze affaire is inmiddels uitgegroeid tot een daadwerkelijke relatie, waardoor Iris in de nieuwe aflevering van Realitea van Farja openhartig sprak over de moeilijke break-up en het verdere contact.

Open kaart

“Kijk, hij had het natuurlijk verwoord als ‘ik zit met mezelf in de knoop'”, legt Iris uit. “Dat geloof ik ook wel. Maar als ik er later achter kom dat je vanaf april al met een chick loopt te DM’en en dingetjes te doen, dan is het niet alleen ‘ik zit met mezelf in de knoop’.” Farja vraagt dan hoe ze erachter is gekomen dat Mitch al een langere tijd met de andere vrouw aan het afspreken was.

“Daar ben ik pas achter gekomen nadat hij mij ’s nachts had wakker gemaakt om te zeggen: ‘Sorry, maar ik heb seks gehad met iemand anders.’ Iris weet het allemaal nog tot in de puntjes te vertellen. “Het was op een woensdag. Op zaterdag in de middag is hij naar Breda gegaan voor aan autoshow, en nadat hij naar die autoshow was gegaan is hij doorgereden naar haar”, vertelt ze dan.

Geld eisen

Iris vertelt echter dat zij de relatie nog wel probeerde te redden. “Ik wilde die ochtend na het werk vertellen ‘dus prima, dan gaan we samen in relatietherapie of zo. En toen zei hij: ‘Jij hebt nagedacht, maar ik ook en ik wil het uitzoeken met haar, dus ik ga het uitzoeken. Toen is-ie gegaan.”

Hoewel hun wegen op dat moment scheidden, heeft de blondine nog wel contact met hem via haar advocaat. “Ik heb dat gedaan omdat hij me niet met rust liet. En ik wil dat je me met rust laat. Jij hebt ervoor gekozen om mij uit je leven te gooien, laat me dan ook met rust.” Ook bleef Mitch maar geld vragen aan Iris, iets waar ze helemaal klaar mee was. “Hij vroeg vijfduizend euro voor alles wat er in de relatie is uitgegeven. (…) Moet ik dan ook allemaal geld terug gaan vragen?” True that! Inmiddels is Iris druk bezig met een nieuwe woning en hoeft ze nog lang niet te denken aan een nieuwe liefde. “Ik vind het echt prima zo.” You go girl!

Bron: RTL, Realitea | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws