Temptations Iris vertelt of we haar nog in andere tv-programma’s gaan zien

Zien we Iris binnenkort op de buis?

Iris de Waard deed vorig jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave, samen met haar toenmalige vriend Mitch. Helaas gingen de twee na hun deelname alsnog uit elkaar. Iris is niet bij de pakken neer gaan zitten en sinds Temptation Island is ze enorm populair geworden op social media. Enne, daarom vroegen haar volgers zich af of Iris ervoor open staat om nog aan een ander tv-programma mee te doen binnenkort.

Breuk

Ze verlieten Temptation Island met een verlovingsring, maar de periode daarna was moeilijker dan verwacht. Het stel beleefde een dip, maar kwam die toch te boven. Het leek zelfs beter te gaan dan ooit. Maar helaas was dat geluk van korte duur, toen Mitch een aantal maanden geleden aankondigde dat hij een punt achter de relatie had gezet.

De breuk kwam natuurlijk hard aan voor Iris, maar inmiddels gaat het stukken beter. Sterker nog, ze is zelfs genomineerd voor beste realityster voor The Best Social Awards!

Tv-programma’s

Iris houdt haar volgers altijd goed op de hoogte van wat er in haar leven speelt en laatst hield ze een Q&A in haar Instagram Stories. Daarbij kreeg ze de vraag of ze ooit mee zou willen doen aan het tv-programma Big Brother. “Ik denk dat ik dat te heftig vind”, legt ze uit. “Zoveel mensen die je niet kent om je heen, in je aura… Ik denk dat ik na een tijd echt naar mijn eigen space verlang.” En Ex on the Beach dan? “Nooit!”, antwoordde ze daarop. Aha, dat is duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws