Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten deelt update over zwangerschap: ‘Nog drie maandjes’

'Ik ga nu de laatste fase van de zwangerschap in'

Eind vorig jaar deelde Channah Koerten het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar derde kindje. Inmiddels is de realityster al een aantal maanden zwanger en bereidt ze zich, samen met haar vriend en daddy to be Nordin Besling, voor op de komst van de kleine spruit. In gesprek met RTL Boulevard vertelt Channah hoe het gaat.

Laatste fase

"Nog drie maandjes maar! Ik ga nu de laatste fase van de zwangerschap in", vertelt Channah opgewekt voor de camera van RTL Boulevard. Hoewel ze al twee keer eerder zwanger was, is het dit keer zwaarder. "Ik ben veel sneller moe, uitgeput en hangerig, ik loop nu al als een pinguïn. Dat had ik hiervoor toch wel minder", deelt ze. "Maar ik moet zeggen dat ik natuurlijk ook al met twee kindjes sleep de hele dag, dus op zich is het niet heel gek."

Nieuwe wereld

Channah heeft al twee kindjes uit een eerdere relatie, voor Nordin wordt het de eerste. "Het is voor hem een hele nieuwe wereld. Het is zijn eerste kindje, dus ik zag hem ook echt zo kijken naar al die moedertjes", vertelt ze over de radio-dj. "En ook van die ouderpraatjes die je dan hebt. 'Die van mij loopt, die van mij kruipt', dat is voor hem allemaal nieuw. Dus dat was wel heel grappig om te zien."

De samenwerking tussen de aanstaande ouders gaat in elk geval van een leien dakje. "Hij heeft wel echt wat te vertellen, hij heeft echt de touwtjes in handen. Ik heb dit nog nooit eerder zo meegemaakt", zegt Channah. "Maar ik denk dat hij het ook wel fijn vindt dat ik al wel weet wat we nodig hebben en hoe het een beetje gaat. Dus dat gaat eigenlijk heel soepel."

Genieten

Of ze ondertussen van de zwangerschap geniet? Dat vindt Channah een lastig begrip. "Genieten vind ik altijd zo... Iedereen zegt altijd 'je moet echt van je zwangerschap genieten'. En dan denk ik: ja, waarvan dan? Je wordt gewoon dik", legt ze uit. "Natuurlijk is het hartstikke leuk en bijzonder, maar ik loop als een eendje." Hoewel ze genieten dus een lastig woord vindt, is ze 'ook nog niet klaar' met haar zwangerschap. "Alles gaat nog soepel en prima. Dus ik wacht het nog eventjes af."

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: Privébeeld Channah Koerten