Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten onthult: zó reageerde Quintin op haar zwangerschap

'Echter beter dan verwacht'

Channah Koerten deelde recent op haar Instagram het ge-wel-dige nieuws dat ze in verwachting is van haar derde spruit! Same met lover Nordin Besling zit ze op een heuse babywolk. Maarre, wat vindt ex-partner Quentin hier eigenlijk van? In gesprek met Farja in zijn online programma Realitea vertelt ze daar openhartig over.

Op een roze wolk

Channah en Nordin zitten volop op de spreekwoordelijke roze wolk. De realityster voelt zich namelijk ‘heel goed’, zo vertelt ze in Realitea. Ze heeft dan ook geen last meer van gekke of vervelende zwangerschapskwaaltjes. In het begin van haar zwangerschap was dat helaas wel anders. Channah was ‘ziek, zwak en misselijk’, waardoor ze lange tijd voor zich hield dat ze een kleintje verwacht. “Daarna kom je weer een beetje bij en ben ik het aan iedereen gaan vertellen”, vertelt ze. “Nu is gewoon het moment er dat ik zoiets heb van: ik wil het met de rest delen.”

'Heel positief'

Maar wat vindt ex-partner Quintin, vader van kinderen Tiger en Rumi, van de zwangerschap van Channah? Volgens Channah herself was dat 'heel positief'. "Echter beter dan verwacht. Hij weet ook dat ik heel graag kinderen wilde en vind Nordin ook een leuke gozer. Dus dat is wel echt heel erg fijn." Aaahw!

Bijzondere manier

Al eerder onthulde Channah de bijzondere manier waarop ze erachter kwam dat ze zwanger was. Haar zoontje Tiger was namelijk degene die haar dat vertelde. “Hij had het de hele tijd over een baby, dat vertelde hij ook aan zijn zus”, deelt Channah. “Hij bleef het daar maar over hebben en ik zei: ‘Welke baby?’. Toen zei hij: ‘Mama, jouw baby.’ Toen zei ik: ‘Mama heeft geen baby’, ‘Jawel, in jouw buik.’ En toen deed hij ook echt mijn shirt omhoog.”

Hoewel ze het eerst nog niet helemaal geloofde, besloot Channah toch naar haar zoontje te luisteren en een zwangerschapstest te doen. Hoewel die in eerste instantie negatief was, ‘had hij een paar weekjes later toch gelijk’. Volgens Channah voelt haar zoontje wel vaker dit soort dingen aan. “Hij heeft dat wel vaker gehad en ik twijfelde eigenlijk ook niet toen hij dat zei.” Hoe bijzonder!

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: Instagram @channahkoerten