Babynieuws! Channah Koerten opnieuw in verwachting

Wat een prachtig nieuws!

Voor Channah Koerten moet deze kerst extra speciaal zijn. De realityster is namelijk in verwachting van haar derde kindje. Op Instagram deelt ze het heugelijke nieuws met haar volgers.

Baby belly

“Een nieuw leven”, schrijft Channah op Instagram bij een nieuwe video. In het filmpje zien we een fragment van haar realityshow Een nieuw leven met de Koertjes, waarin Channah vertelt te hebben besloten vanuit Curacao terug naar Nederland te verhuizen. Vervolgens komt haar nieuwe lover Nordin Besling in beeld, en aan het einde zien we ‘m: Channahs baby belly!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)

 

Channah is uitgerekend in april. Het wordt haar derde kindje, maar haar eerste met Nordin. Met ex Quentin Jarrett heeft Channah al een zoontje (Tiger) en een dochtertje (Rumi). Nordin en Channah zijn nu ongeveer een jaar samen, en kunnen niet wachten om hun eerste kindje samen te verwelkomen. Channah heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze droomt van een groot gezin, en onthulde onlangs nog dat ze het liefst zelfs een vierde kindje krijgt.

Reacties

In de comment section regent het felicitaties en lieve reacties van Channahs volgers, maar natuurlijk kan een cynische opmerking van goede vriend Farja Farvardin a.k.a. Fawry not Sawry niet ontbreken: “Bij je eerste zwangerschap sprak Nederland er schande van dat je meedeed aan een realityshow, de tweede zag heel Nederland je kind bevallen… wat voor iconisch ga je nu doen? 🤣” Ha!

Channah is inmiddels al op de helft van haar zwangerschap. Welk geslacht haar baby heeft, weet ze nog niet. Wel weet RTL Boulevard te vertellen dat er deze week een nieuwe Realitea verschijnt waarin Channah te gast is en meer vertelt over haar zwangerschap. Wij zijn benieuwd… Namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @channahkoerten

Laatste nieuws