Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze bijzondere manier ontdekte Channah Koerten dat ze zwanger is

'Hij had het de hele tijd over een baby'

Afgelopen kerst deelde Channah Koerten het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is haar derde kindje. Samen met lover Nordin Besling verwacht de realityster in april hun kleine spruit. In een nieuwe aflevering van Realitea vertelt Channah hoe ze haar zwangerschap op bijzondere wijze ontdekte.

Roze wolk

Channah en Nordin zitten volop op de spreekwoordelijke roze wolk. De realityster voelt zich namelijk 'heel goed', zo vertelt ze in Realitea. Ze heeft dan ook geen last meer van gekke of vervelende zwangerschapskwaaltjes. In het begin van haar zwangerschap was dat helaas wel anders. Channah was 'ziek, zwak en misselijk', waardoor ze lange tijd voor zich hield dat ze een kleintje verwacht. "Daarna kom je weer een beetje bij en ben ik het aan iedereen gaan vertellen", vertelt ze. "Nu is gewoon het moment er dat ik zoiets heb van: ik wil het met de rest delen."

Baby in de buik

Uit haar eerdere relatie met Quentin heeft Channah al twee kindjes: Tiger en Rumi. Het is dan ook haar zoontje die haar vertelde dat ze zwanger is. Wait, what? "Hij had het de hele tijd over een baby, dat vertelde hij ook aan zijn zus", deelt Channah. "Hij bleef het daar maar over hebben en ik zei: 'Welke baby?'. Toen zei hij: 'Mama, jouw baby.' Toen zei ik: 'Mama heeft geen baby', 'Jawel, in jouw buik.' En toen deed hij ook echt mijn shirt omhoog."

Hoewel ze het eerst nog niet helemaal geloofde, besloot Channah toch naar haar zoontje te luisteren en een zwangerschapstest te doen. Hoewel die in eerste instantie negatief was, 'had hij een paar weekjes later toch gelijk'. Volgens Channah voelt haar zoontje wel vaker dit soort dingen aan. "Hij heeft dat wel vaker gehad en ik twijfelde eigenlijk ook niet toen hij dat zei." Hoe bijzonder!

Channah en Nordin

Channah en haar partner Nordin zijn nu ongeveer een jaartje samen en wonen inmiddels ook samen. De FunX-dj droomde ervan om jong vader te worden, dus voor hem is de zwangerschap een droom die uitkomt, zo vertelt ze in de video. "Hij is echt helemaal in de wolken." Aahw!

Bron: Realitea, RTL | Beeld: NL Beeld