Donny Roelvink showt zijn transformatie: ‘I told you long ago’

Op Instagram deelt hij een indrukwekkende video.

Wij waren behoorlijk onder de indruk toen Donny Roelvink vorig jaar met zijn abs op de cover van Men’s Health verscheen. Oeh la la! Maar, dat je zo’n afgetraind lichaam niet vanzelf krijgt, laat Donny nu ook eerlijk zien: op Instagram deelt hij een video van zijn fitness-transformatie.

Glow up

In de video zien we eerst een aantal schattige kiekjes van vroeger voorbijkomen, toen Donny er nog behoorlijk anders uit zag. Aahw! Vervolgens maken we een sprong in de tijd, en switchen we naar recente beelden van de Roelvink in sportschool. Enne, daar is hij toch een stúk gespierder. Wat een glow-up!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

In de caption van zijn post is te lezen: “I told you long ago 🗣️”, een verwijzing naar zijn transformatie én het liedje op de achtergrond.

Donny’s volgers reageren enorm positief op zijn video. “Heb alleen maar respect voor je na het zien van Special Forces… je bent een held! 💪👏👏👏”, schrijft iemand. En een andere volger zegt: “From 👦🏼 to 🦍! Niks anders dan bewondering voor jou! 🔥🤩”. Ook broer Dave laat weten trots te zijn: “My men 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻”, reageert hij.

Discipline

Toen Donny vorig najaar op de cover van Men’s Health verscheen, deed hij al een boekje open over zijn fitness journey. “Wanneer was ik in de beste shape van mijn leven? Ik denk wel echt nu”, zei hij destijds. “Ik ben 25 en ik merk dat ik nu wel in een next level groeifase zit.” Voor zo’n afgetraind lichaam heb je natuurlijk een heleboel doorzettingsvermogen nodig, en gelukkig heeft de Roelvink-telg dat in zich. “Mentaal gezien weet ik van mezelf dat ik gewoon een goede discipline heb.”

Over de cover schreef hij destijds op Instagram dat het een droom was die uitkwam. “Sport heeft mijn leven gered, mij een carrière gegeven en mij laten voelen dat ik besta. Dit is de kers op de taart.” Wauw!

Bron: Instagram @donnyroelvink, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws