Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink siert cover van Men’s Health: 'Dromen komen uit'

Oeh la la!

Boekpresentatie Dries Roelvink

Het is een droom die uitkomt voor Donny Roelvink: hij staat op de cover van de nieuwste editie van Men's Health. Op Instagram deelt hij de cover, waarop zijn afgetrainde lichaam goed te zien is. Oeh la la!

Op de cover

Donny Roelvink schittert op de cover van de nieuwste Men's Health. Enne, zoals we van het blad gewend zijn, hoort daar een strak wasbordje bij. "Dromen komen uit", schrijft hij over de cover op Instagram. "Het begint allemaal bij een visie en die ene eerste dag. Dit had ik mij namelijk 10 jaar geleden NOOIT kunnen voorstellen", blikt hij terug. "Sport heeft mijn leven gered, mij een carrière gegeven en mij laten voelen dat ik besta. Dit is de kers op de taart en ik ben @kirstenvandenbergg dankbaar voor het realiseren hiervan. Als ik dit kan… dan kan jij het ook", aldus Donny.

Beste shape

"Wanneer was ik in de beste shape van mijn leven? Ik denk wel echt nu", zegt Donny in de backstagevideo van de shoot. "Ik ben 25 en ik merk dat ik nu wel in een next level groeifase zit." Voor zo'n afgetraind lichaam heb je natuurlijk een heleboel doorzettingsvermogen nodig, en gelukkig heeft de Roelvink-telg dat in zich. "Mentaal gezien weet ik van mezelf dat ik gewoon een goede discipline heb."

Veel support

Uit de reacties onder de post blijkt dat Donny veel support én complimenten krijgt van bekende vrienden en zijn volgers. "Beetje raar dat ze mijn lichaam hebben gebruikt…vaag, naja, in ieder geval, GEFELICITEERD AMIGO, DIK VERDIEND!!!👏🔥❤️" grapt Kaj Gorgels. "Finally topper!! Dik verdiend 🔥❤️", reageert Denzel Slager. "Hard gewerkt buddy. Trots op je 💪🏼💕", aldus Arie Boomsma. Fabrizio Tzinaridis schrijft "Sick 🔥👏" en Jay-Jay Boske houdt het bij "Winnaar."

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: NL Beeld 

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink