Oh my: heeft Joan Pronk haar donkere lokken roze geverfd?

Haar zus deelt de 'transformatie' op Instagram.

Denk je aan roze haren, dan denk je natuurlijk aan Real Housewife Djamila. Maarre, de Queen van de roze coupe kan nog wel eens concurrentie krijgen… Op Instagram spotten wij namelijk niemand minder dan Joan Pronk met zuurstokroze lokken. En eerlijk is eerlijk, she rocks it!

Roze coupe

Wie Joan volgt op Instagram, weet hoe hecht zij is met haar zusje Claire. De twee delen geregeld leuke kiekjes samen, en ze beheren zelfs samen een webshop met kleding, sieraden en accessoires. Joan en Claire zijn dan ook echte fashionista’s. En fashionista’s, die nemen soms een risico… Zo ook Joan.

In een recente Instagram Story van haar zus Claire showt Joan namelijk een hele nieuwe hairdo. Enne, dat is nogal een transformatie: haar donkerbruine lokken lijken ingeruild te zijn voor een lichtroze coupe!

Beeld: Instagram @clairepronk

Carnaval

Wij vinden dat Joan zo’n gewaagd kleurtje hartstikke goed kan hebben. Toch zijn we een klein beetje sceptisch: is dit nou écht haar nieuwe daily look? Of nemen de zusjes ons stiekem in de maling?

Het antwoord op die vraag wordt eigenlijk al beantwoord in het filmpje. Als je goed luistert naar de stemmen op de achtergrond, wordt namelijk snel duidelijk dat het hartstikke fake is. Claire grapt: “Ik wist het jonge, dat Brabant zit gewoon in jou!”, waarop Joan reageert: “Staat toch gewoon leuk? Niet alleen voor carnaval.” Aha, duidelijk een pruik dus!

Kersverse moeder

Joan heeft dan wel geen nieuwe coupe, maar ze maakte de afgelopen tijd wel een andere verandering door. En die was nog een stukje groter dan een nieuw kapsel: zij en haar vriend Niek werden namelijk trotse ouders van hun eerste dochtertje Jazzy! De kleine spruit is inmiddels bijna vier maanden oud, en Joan lijkt volop te genieten van haar rol als mommy.

Tijdens een Q&A op Instagram deelde ze laatst het volgende: “Ik vind het moederschap leuker dan ik had verwacht en ik geniet er ook van.” Cute!

Bron: Instagram @clairepronk, @joanpronk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws