Michella Kox openhartig en emotioneel om haatreacties: ‘Het heeft mij zo geraakt’

De realityster vertelt dat zelfs haar dochter bij de haatreacties wordt betrokken.

We kunnen anno 2024 nog steeds genieten van Michella Kox in Echte Meisjes in de Jungle. De OG is nog steeds hard aan het strijden voor de winst en geeft alles, behalve op. Echter, heeft ze het niet makkelijk, zo deelt ze op haar Instagram. En dat heeft alles te maken met de haatreacties die ze sinds dit seizoen heeft gekregen.

Haatreacties

Mies herself is door de jaren heen best wel gewend geraakt aan een aantal haatreacties. That’s life in the spotlights, toch? Echter, gaan de haatreacties tijden het meest recente seizoen van Echte Meisjes in de Jungle een tikkeltje te ver volgens Michella.

“Wat heb ik me de afgelopen weken machteloos gevoeld”, begint ze haar Instagram-bericht waarin ze in een video uitlegt hoe ze zich heeft gevoeld – en nog steeds voelt. “Er werd zoveel gezegd over mij. Maar omtrent mijn dochter heeft mij zo geraakt”, vertelt ze openhartig.

Dochter

In de video haalt ze de reacties over het ‘pestgedrag’ erbij en vertelt ze haar kant van het verhaal. “Eigenlijk waar ik mijn hele leven al voor strijd, ben ik nu zo de afgelopen weken voor afgerekend. Op gewoon mezelf zijn en ook al ben je geen standaard mens, betekent dat niet dat je een slecht mens vanbinnen bent. Helemaal niet. Alleen weet ik soms niet, zoals normale mensen, met dingen om te gaan.”

Maar dat is niet hetgeen wat Michella het meeste raakt, zo legt ze uit. “Maar om mijn dochter op forums te zien, dat mensen zeggen ‘het zal je moeder maar zijn’, en dat mijn dochter overal wordt in betrokken, het heeft mij als moeder heel erg geraakt. Heb ik nachten van wakker gelegen”, aldus een geëmotioneerde Michella. “Omdat ik gewoon het beste wil voor mijn kind. En haar gewoon het goede voorbeeld wil geven. Oordeel nooit op de buitenkant, altijd op de binnenkant, want daar ben ik mijn hele leven al voor afgerekend. Ik vind het echt jammer, en jullie hebben mij echt pijn gedaan.”

Bron: Instagram @michellakox | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws