Michella Kox over nieuw seizoen EMIDJ: ‘De reis van mijn leven’

'Dit seizoen was het heftigste ooit'

We verheugen ons enorm op het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. De opnames zijn inmiddels afgerond en volgens Michella Kox kunnen we wederom een heftig seizoen verwachten, maar was het ook ‘de reis van haar leven’. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Gemeen

We weten inmiddels dat Michella niet met iedereen door een deur kan, vooral niet wanneer de emoties hoog oplopen in de jungle. Hoe de onderlinge verhoudingen dit keer zijn, moeten we nog even afwachten. Maar met wie ze het absoluut niet kon vinden, was Famke Louise. Dat heeft de realityster onlangs al duidelijk gemaakt op Instagram.

Op de red carpet tijdens de Dutch Reality Awards kon RTL Boulevards Fawry het dan ook niet laten om Michella hiernaar te vragen – and we get that! “Ik denk wat heeft een meisje van 22 jou aangedaan?” vraagt de presentator zich af. “Ten eerste is ze geen 22 (…) en ook mensen van 25 kunnen soms gemeen zijn”, reageert Michella. “Ik keek echt op naar haar. Ik vond haar bijzonder. Jong moeder. Ik herkende mezelf in haar en ik dacht… dat heb ik ook tegen jou gezegd: ‘Ik zou haar beschermen als mijn leven’.

Heftigste seizoen ooit

Wat er precies is gebeurd in de jungle waardoor Michella en Famke niet meer door een deur kunnen? Daarvoor moeten we helaas wachten tot de nieuwe afleveringen beginnen. In gesprek met Fawry licht Michella in elk geval al een klein tipje van de sluier op. Of dit seizoen heftiger is dan het vorige seizoen? “Absoluut”, zegt de realityster vol overtuiging. “Dit seizoen was de reis van mijn leven en oprecht durf ik… Jij kent mij, ik lieg niet. Dit seizoen was het heftigste ooit en de reis van mijn leven”, aldus Michella.

Deelnemers

Hoewel ze had gezworen nooit meer terug te keren, stond Michella eind september tóch weer op Schiphol om af te reizen naar de jungle. Ook Louisa Janssen is wederom te zien in het tweede seizoen. Verder bestaat de cast uit Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer. We can’t wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws