Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox openhartig over overwonnen verslavingen: 'Heb het nooit onder stoelen of banken gestoken'

'Ik heb een bepaalde rust over me heen gekregen'

Michella Kox kennen we natuurlijk allemaal als die hilarische flapuit die we onder anderen telkens terug zien komen in Echte Meisjes in de Jungle. Enne, laten we eerlijk zijn, een jungle zonder Mies kan natuurlijk ook niet. Ha! Echter, heeft de realityster ook wat downs in haar leven gekend, zo vertelt ze openhartig aan Party. Zo heeft ze nooit onder stoelen of banken geschoven en dat ze verschillende verslavingen heeft gehad.

Verslavingen

In het interview praat Michella openhartig over de lange tijd dat ze verslaafd is geweest aan drank en gokken. Echter, is dat nu alweer verleden tijd, en voelt ze zich naar eigen zeggen vele malen beter. "Ik heb een bepaalde rust over me heen gekregen", zo vertelt ze.

"Ik heb nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik vier jaar geleden verslaafd ben geraakt aan medicatie. Dat was naar aanleiding van een vreselijke gebeurtenis, waar ik het liever niet meer over heb. Als ik daar weer over moet vertellen, blijft dat de rest van de dag bij me hangen, dat wil ik niet", vertelt ze.

Kalmeringspillen

De 'medicatie' waar Michella het over heeft zijn kalmeringspillen. Enne, hoewel Mies deze pillen nog steeds slikt, is ze er al heel erg in geminderd. Zo slikt ze er nu nog maar twee van tien miligram per dag. "Ik lieg daar niet over. Ik neem ze dus nog steeds. Maar als je kijkt naar wat ik hiervoor nam, dan is het heel weinig. Het gaat nu goed met me en ik ben die middelen aan het afbouwen." Toch vond ze het moeilijk om zonder kalmeringspillen het nieuwe jaar in te gaan. And we get that! "Binnen vier maanden zijn we van drie pillen per dag naar twee gegaan, daar mag ik al heel dankbaar voor zijn." Precies dat, you go Michella!

Bron: Love Reality, Party | Beeld: NL Beeld