Hierom laat de bruiloft van Roxeanne Hazes vooralsnog op zich wachten

Zij en haar lover Erik Zwennes zijn inmiddels al 7(!) jaar verloofd.

Roxeanne Hazes is inmiddels al een hele poos verloofd met de liefde van haar leven, maar een bruiloft heeft tot op heden op zich laten wachten. In de nieuwste &C vertelt de zangeres openhartig over waarom ze de knoop wat betreft het huwelijk nog steeds niet heeft doorgehakt en of het überhaupt nog op de planning staat.

Mentale dip

Allereerst gaat het op mentaal vlak een tijdje wat minder goed met Roxeanne. In de zeven jaar tijd is er namelijk veel gebeurd. Ze raakte zwanger van haar verloofde Erik Zwennes, maar kreeg een miskraan. Daarna raakte ze weer zwanger, beviel ze van haar prachtige zoontje Fender en vervolgens kreeg ze een depressie. De plannen rondom het huwelijk werden om deze redenen dan ook even on hold gezet. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met de zangeres en durft ze weer met een open blik naar de toekomst te kijken. En daar hoort natuurlijk ook het uitwerken van de plannen voor de bruiloft bij.

Grootse plannen

Het uitblijven van het grote huwelijksfeest is gelukkig dus geen gevolg van problemen binnen de relatie. Sterker nog, als het aan Roxeanne lag zou het zo langzamerhand wel eens mogen gebeuren. “Nu komen we weer in een fase waarin het me heel leuk lijkt. En heel bijzonder om samen met Fender mee te maken”, aldus de mommy.

Naast slechte timing is ook geld – of het gebrek daaraan – een oorzaak geweest van het feit dat er nog geen huwelijk heeft plaatsgevonden. Zeven jaar geleden had het stel grootse plannen, zo hebben ze het bijvoorbeeld gehad over een festivalterrein met alles erop en eraan, zoals optredens van alternatieve bands en food stands. “Maar al snel ontdekten hoeveel geld dat wel niet kost en dachten we: is dat het nou echt waard?”

Wedding bells

Inmiddels heeft het stel hun plannen en verwachtingen een stuk teruggeschroefd en wordt de bruiloft wat Roxeanne betreft zo simpel mogelijk. “Geen groots festivalachtig feest, gewoon trouwen in het gemeentehuis, met een handjevol mensen en daarna lekker uit eten”, aldus de Hazes-telg. Want, waar Roxeanne in ieder geval van overtuigd is, is dat ze ooit ongetwijfeld in het huwelijksbootje zal stappen met lover Erik. “Eigenlijk moeten we het gewoon vastleggen”, stelt ze. “Anders gebeurt het niet. En ik wil het wel. Het lijkt me heel bijzonder als ik naast mijn eigen achternaam ook de naam van mijn twee jongens krijg.” Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws