Roxeanne Hazes over zoontje Fender: ‘Hij is de verbindende factor binnen ons gezin’

De ietwat bijdehante peuter weet Roxeanne en lover Erik dichter bij elkaar te brengen.

Lees ook

Roxeanne Hazes, lover Erik en zoontje Fender, vormen samen een gelukkig gezinnetje. In haar eigen column in Viva Mama schrijft Roxeanne regelmatig over het gezinsleven van de drie en hierin vertelt ze eerlijk hoe haar ietwat bijdehante peuter een verbindende factor binnen het gezin is.

Meester manipulator

De inmiddels 2,5 jarige Fender kletst Roxeanne en Erik sinds kort de oren van het hoofd. Niet alleen begint haar zoontje praatjes te krijgen, ook weet Fender hoe hij een schuldgevoel bij zijn ouders moet bezorgen. Zo vertelt Roxeanne in Viva Mama dat haar zoontje geen afscheid kan nemen, wanneer Roxeanne de crèche verlaat.

“Ik zit dan vervolgens met buikpijn in de auto, twijfelend of ik per se goed doe aan carrière maken met mijn verloofde”, vertelt ze eerlijk. Maar uiteindelijk blijken al deze schulgevoelens niet nodig te zijn. Zoontje Fender schijnt namelijk een “meester manipulator” te zijn, als ze de info tijdens het tienminutengesprek op de crèche mag geloven. “Hij ziet het gewoon als een spelletje.”

Verbindende factor

Dat Fender als een slimme peuter inspeelt op de gevoelens van Roxeanne en Erik vindt de mom stiekem best wel hilarisch. Fender kent zijn ouders door en door en is hierom echt de verbindende factor binnen het gezin. Zo vertelt Roxeanne dat wanneer zij en Erik een fikse discussie hebben, Fender de vrede weet te bewaken.

“Als Erik en ik een discussie hebben gehad (…) is er altijd iemand die nog wijzer is. Die, terwijl hij met zijn dino’s speelt, papa erop wijst dat mama een kusje wil.” Awh!

Bron: Viva Mama | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook