Channah over band met Quentin: ‘Ik gun hem een leuke relatie’

'Er zijn twee kanten van het verhaal, maar we zijn in ieder geval blij met hoe het nu is.'

Vrijwillig aan tafel schuiven met je ex-partner om het te hebben over jullie mislukte relatie? Hell no! Toch gingen realitysterren Channah en Quentin de confrontatie aan in Eating With My Ex: Going Dutch. En hoewel het gesprek best emotioneel was voor de twee, konden ze – door de tranen heen – goed met elkaar lachen. Hoe is de band nu tussen de twee ex-partners? In gesprek met Grazia vertelt Channah er alles over.

Zoveel vragen

Nadat de opnames van Eating With My Ex: Going Dutch afgelopen waren, had Channah natuurlijk nog veel meer vragen voor haar ex-partner. Maar of dat voor haar ook écht nog nodig was om te vragen? Daar is ze heel duidelijk in. “Ik heb het nu gewoon voor mezelf afgesloten. Ik kan wel dingen gaan vragen, maar uiteindelijk heb ik daar niks meer aan. We zijn uit elkaar”, legt ze uit aan de telefoon.

“Voor de kinderen gaan we op een goede manier met elkaar om. Heel veel mensen denken dat we terugkomen bij elkaar, maar bij deze: we komen nooit meer samen. Dat zou ik ook echt niet willen”, biecht de beauty op. “De band die er nu is, is prima voor de kids. Daar gaat het gewoon om en daar ben ik blij mee. Dat is wat ik heel graag wilde.”

Elk verhaal heeft twee kanten

Natuurlijk heeft elk verhaal twee kanten, iets waar Channah zich heel erg bewust van is. “Kijk, het gaat natuurlijk nu allemaal over mij, maar er zijn voor Quen vast ook genoeg dingen die ik niet goed heb aangepakt. Hij gaf bijvoorbeeld aan dat ik niet genoeg naar hem luisterde. Nu is het verhaal vanuit mijn kant, maar vanuit zijn kant is het natuurlijk weer anders. Zo zijn er twee kanten van het verhaal, maar we zijn in ieder geval blij met hoe het nu is.”

Ook is er nóg een ding duidelijk geworden voor de twee na hun break-up. “We weten in ieder geval dat we in een relatie écht niet bij elkaar passen. Daarnaast gun ik hem ook een hele leuke relatie met iemand.” Toch is het bijzonder dat de twee het zo lang met elkaar hebben volgehouden, aangezien ze in de aflevering zeggen dat ze elkaars type niet zijn. “Dat vragen wij ons ook af”, lacht ze. “Op een gegeven moment houd je toch van elkaar, en als je kinderen hebt, ja… Wij konden niet met, en niet zonder elkaar.”

Band

Toch konden de ex-lovers goed met elkaar lachen tijdens hun date, waardoor iedereen natuurlijk razend benieuwd is naar de band die de twee nu met elkaar hebben. “Kijk, weet je wat zo grappig is? Tijdens een relatie maak je overal ruzie om, maar nu, als hij dan bijvoorbeeld iemand leuk vindt, vertellen we dat gewoon aan elkaar. Dan zeggen we ook: ‘Wat vind jij ervan?’, of als Quen iemand leuk vindt, zeg ik wel dat hij dit keer écht zijn best moet doen. Dus dat is ook heel erg leuk.” We are happy for you, Channah!

Eating With My Ex: Going Dutch is wekelijks zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook om 22:30 uur bij TLC. 

Beeld: Eating With My Ex: Going Dutch (Discovery+)

Laatste nieuws