Aha! Kanye West schakelt Selling Sunset realtor in om bouwval te verkopen

Gaan we het huis ook terugzien in een nieuw seizoen van Selling Sunset?

Kanye West heeft zijn stulpje in Malibu te koop gezet, zo is recent naar buiten gekomen. Echter, heeft hij de hulp ingeschakeld van een wel heel bekende realtor. Niemand minder dan Jason Oppenheim, beter bekend uit de populaire Netflix-serie Selling Sunset, gaat Ye helpen zijn huis te verkopen voor een ‘kleine’ 53 miljoen dollar.

Bouwval te koop

Hoewel een grote villa verkopen voor Jason Oppenheim een easy peasy karweitje is, is dat in het geval van Kanye’s stulpje nog best lastig. Zo Heeft Ye het huis gekocht, maar ook meteen gestript. Dit betekent dus dat het huis op dit moment niet eens ramen of elektriciteit heeft, zo weet TMZ te melden. Wacht, wat?

De rapper heeft het huis in Malibu een aantal jaar geleden gekocht voor zo’n 57 miljoen dollar, wat betekent dat hij er ook nog eens verlies op gaat draaien. Maar goed, wat wil je ook als je een bouwval te koop zet, right?

Verkooppraatjes

Toch gaat Jason himself geen uitdaging uit de weg, waardoor hij ook deze kans met beide handen aan heeft gegrepen. “De afwerkingen zijn verwijderd, maar dat creëert een ongelooflijk zeldzame kans om dit huis op het water te kopen, met de mogelijkheid om het te restaureren naar je eigen wensen, met moderen technologie”, aldus het verkooppraatje van de realtor. Een echte pro, als je het ons vraagt. Ha! Maarre, of we de verkoop van het stulpje van Kanye ook gaan terugzien in een nieuw seizoen van Selling Sunset, dat is nog de vraag.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws