Kim Kardashian over Kanye West: ‘De beste vader’

Ze zette meerdere vaderfiguren uit haar leven in het zonnetje.

Gisteren was het Vaderdag en dus zetten veel mensen hun (stief)vader of partner in het zonnetje. Ook celebs deden daaraan mee. Kim Kardashian plaatste foto’s van haar vader, stiefmoeder en exhubby op haar Instagram Stories.

Allemaal lieve berichten

We weten allemaal dat de scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West niet erg soepel verloopt. Kim is inmiddels dolgelukkig met Pete Davidson en dat zorgt af en toe voor de nodige spanning tussen haar en haar almost exhubby. Toch postte Kim gisteren een erg lief bericht over Kanye op Instagram, waarmee ze hem echt in het zonnetje zette. Ook over Robert Kardashian en Caitlyn Jenner schreef ze een lief bericht.

Beste vader en stiefvader

Kim noemt haar eigen vader ’the best daddy ever’ en deelde een foto met hem uit haar jeugd. “Mijn kinderen vroegen me hoe ik het vandaag met je zou vieren, aangezien je boven in de Hemel bent. Ze hebben de liefste suggesties gedaan. Ik mis je en hou van je met m’n hele ziel”, schreef ze erbij. Voor Caitlyn schreef ze: “Bedankt dat je ons hebt opgevoed en dat je de beste stiefvader bent.” Te lief!

screenshot-1

screenshot-2

screenshot-3

Ook Ye in het zonnetje

Kanye West, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, kon natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. “Bedankt dat je de beste vader voor onze baby’s bent en dat je zo van ze houdt! Fijne Vaderdag Ye”, schreef Kim voor hem. Ze heeft er een aandoenlijk kiekje van Kanye met North, Saint, Chicago en Psalm onder gezet. Fijn om te zien dat de twee, ondanks alles, elkaar nog veel geluk gunnen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Kim Kardashian

Laatste nieuws