Haalt Chrishell Stause met deze Insta-post uit naar ex Jason Oppenheim?

Zijn de twee wel zo vriendschappelijk uit elkaar gegaan?

Selling Sunset-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim deelden vorige week het verdrietige nieuws dat ze na een relatie van vijf maanden hebben besloten uit elkaar te gaan. Hoewel de twee lieten weten nog steeds goed bevriend te zijn, denken fans dat Chrishell met haar laatste Insta-post behoorlijk uithaalt naar haar ex.

Break-up

Afgelopen zomer waren wij – en met ons vele andere Selling Sunset-fans – in shock toen Chrishell en Jason bekendmaakten in love te zijn. Op Instagram deelden de lovebirds een reeks vakantiekiekjes, waarop ze er wel héél verliefd uitzagen. Helaas ontbrak de romance van Chrishell en Jason in het vierde seizoen van Selling Sunset, dat onlangs uitkwam. Maarre, aan het einde van het seizoen kregen we alvast een teaser voor het vijfde seizoen te zien. Daaruit werd al snel duidelijk dat de nieuwe relatie tussen de makelaars breed uitgemeten zou worden.

Spoiler: er is helaas geen happily ever after voor Chrishell en Jason. Onlangs maakten de realtors bekend dat hun liefdesavontuur na vijf maanden alweer voorbij is. Beiden lieten op Instagram weten nog ontzettend veel van elkaar te houden en respect te hebben voor elkaar. Waarom de twee dan toch uit elkaar gaan? Waar Chrishell heel graag een eigen gezinnetje wil stichten, zag Jason zijn toekomst toch anders. “Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem, zijn met dat doel voor ogen”, liet Chrishell weten in de break-up post.

Insta-post

Fans denken echter dat Chrishell en Jason toch niet zo vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan. Enne, dat heeft alles te maken met de meest recente Instagram-foto van Chrishell. De beauty plaatste namelijk een bikinikiekje met daarbij de tekst: “Nou, deze eitjes gaan zichzelf niet bevruchten. Of misschien ook wel, wie weet. Tot dan, 2022 bring it on.”

Subtiele sneer

Het is wel duidelijk dat Chrishell heel graag kinderen wil en veel fans denken dat ze met deze caption subtiel uithaalt naar haar exboyfriend Jason. “Omg savage”, “SHADE” en “Ik heb een zonnebril nodig met al deze shade die wordt gegooid”, reageren fans massaal onder Chrishells Instagram-foto. “Is Jason blind of….”, schrijft een volger.

Andere volgers lachen vooral om de hilarische caption. “LMAO! De caption en de bikini”, complimenteert iemand Chrishell in de reacties. “Dit is de beste caption bij een thirst trap die er is”, reageert een ander.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws