Om déze reden is er vanavond geen nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje

Sad!

Zit jij ook steevast elke woensdagavond voor de buis om een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje te kijken? Dan hebben we slecht nieuws. Vanavond is er namelijk geen nieuwe aflevering van de fotowedstrijd met BN’ers te zien. Enne, dat heeft alles te maken met de verkiezingen van vandaag.

Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatjes gaan BN’ers de strijd met elkaar aan om de beste foto’s te maken. Onder leiding van Tijl Beckand zetten de aspirant-fotografen alles op alles om de titel in de wacht te slepen. De deelnemers worden zoals altijd beoordeeld door juryleden William Rutten en Cynthia Boll.

Dit seizoen bestaat de cast uit Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry SchutAnnemarie van GaalLoes HaverkortAnna DrijverSergio YventFrans DuijtsNiek Roozen en Quinty Misiedjan.

Opdrachten

In het populaire fotografieprogramma krijgen de BN’ers elke week verschillende opdrachten. Zo hebben we dit seizoen al shoots gezien met turners en poeder, paarden en olympische ringen, schoonspringers, miniatuur poppetjes, het leger en kwamen er indrukwekkende zelfportretten voorbij. En waarbij de ene BN’er de kneepjes van het vak al snel onder de knie heeft en hoge punten scoort, blijkt fotograferen voor anderen iets lastiger te zijn dan gedacht. De groep is inmiddels dan al behoorlijk uitgedund en we zijn hard op weg naar de finale.

Verkiezingen

Helaas komen we deze week niet dichterbij die finale, want vanavond verschijnt er helaas geen nieuwe aflevering op de buis. Het programma moet namelijk plaatsmaken voor de uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen die vandaag plaatsvinden. Daphne Lammers en Beau van Erven Dorens zullen live op RTL 4 de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen bespreken. Ook politiek verslaggever Fons Lambie schuift aan in de studio en er zullen live-verbindingen plaatsvinden met de politieke partijen voor de eerste reacties op de uitslagen. Daardoor is er voor een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje helaas geen ruimte. Maar het goede nieuws: volgende week is er wél gewoon weer een nieuwe aflevering!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: William Rutten

Laatste nieuws