Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Onder meer Sylvia Geersen laat haar fotografieskills zien dit seizoen.

Heel leuk nieuws, want het achtste seizoen van Het Perfecte Plaatje komt eraan! Ook dit seizoen staat er weer een groep BN'ers klaar om hun cameraskills te ontwikkelen en de mooiste foto's af te leveren bij de jury. Enne, we weten nu ook wanneer de eerste aflevering te zien is.

Vanaf oktober

Nog héél even geduld, want vanaf woensdag 4 oktober verschijnt het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op de buis. In alweer het achtste seizoen van het populaire fotografieprogramma zetten de aspirant-fotografen, onder leiding van Tijl Beckand, weer alles op alles om de titel in de wacht te slepen. De deelnemers zullen zoals altijd beoordeeld worden door juryleden William Rutten en Cynthia Boll.

Sylvia Geersen

Eén van de nieuwe deelnemers, is Sylvia Geersen. De voormalig Bachelorette heeft haar laatste roos alweer een tijd geleden uitgedeeld aan de knappe Joris – met wie ze nog steeds happy together is – en dus is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit keer krijgt ze een camera in haar handen en zal ze de mooiste foto's moeten afleveren bij de jury, om het programma te winnen. Zo leuk!

Nog meer fotografen

Naast Sylvia zijn er nog negen andere kandidaten die dit seizoen voor de winst gaan. Zo zien we ook hoe Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan het er vanaf brengen in de verschillende opdrachten. We can't wait!  

Is Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 4 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL | Beeld: William Rutten