Wow: Soy Kroon zorgde voor verandering regels in Het Perfecte Plaatje

Dit was de impact die Soy op het programma had.

Het programma Het Perfecte Plaatje is al jaren een grote hit. De spelregels waren altijd hetzelfde, maar wat blijkt nu? Toen Soy Kroon aan het programma meedeed, had dat zóveel impact dat de spelregels zijn aangepast.

Ineens uit het programma

Soy was te zien in het vijfde seizoen van het programma en hij was erg fanatiek. Al snel werd hij favoriet bij de kijkers en zijn exit uit de fotowedstrijd zorgde bij veel mensen thuis voor verbazing. Fotograaf William Rutten heeft aan de tafel bij Shownieuws verteld wat er precies is gebeurd.

Toch blijven

Soy kwam in de kwartfinale nét een paar punten tekort, waardoor hij niet verder mocht. William vond het zelf ook een schokkend moment. Hij heeft met collega-jurylid Cynthia Boll overlegd en is naar de productie gegaan. “Ik heb echt gevraagd: kunnen we iets inbouwen waardoor de jury één iemand kan redden, van wie we vinden dat ‘ie er echt nog niet uit mag?”

Blessing

Er is naar het verzoek van William geluisterd, want in het volgende seizoen was er weer zo’n situatie. Toen leek het erop dat Patrick Martens naar huis moest, maar hij werd door de jury in de race gehouden. Uiteindelijk won hij zelfs het programma. Echt een gamechanger dus!

Bron: Story | Beeld: RTL 

Laatste nieuws