Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Oeh!

Zit jij ook met smart te wachten op een nieuw seizoen van Married at First Sight? Dan hebben we goed nieuws, want RTL heeft vandaag de releasedatum van het nieuwste seizoen bekendgemaakt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten!

MAFS

In Married at First Sight worden twee mensen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. De koppels kennen elkaar van tevoren niet en de kennismaking is op een wel heel bijzonder locatie, namelijk voor het altaar. Na een korte kennismaking geven ze elkaar meteen het ja-woord en dan begint het pas echt. Zijn ze voor elkaar gemaakt, of is het tóch geen match made in heaven? Het programma is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorm kijkcijferkanon, en dat snappen wij helemaal!

Succesformule

Het programma is niet alleen succesvol qua kijkcijfers, er zijn ook daadwerkelijk stellen die de ware vinden in MAFS. Zo zijn Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan uit eerdere seizoenen nog steeds happy together. En nu staat er weer een gloednieuw seizoen op het punt van beginnen! Omcirkel 16 januari 2024 maar vast in je agenda, want dan is het zover. Married at First Sight is met maar liefst twee afleveringen per week te zien bij RTL 4 en op Videoland. We can’t wait! 

Nog meer nieuws

MAFS is niet het enige programma dat binnenkort terugkeert bij RTL, want er zijn nog meer leuke titels die bij de zender van start gaan. Zo is vanaf vandaag Zeeman Confronteert terug op de buis en kijk je vanaf 23 november het nieuwe programma Bij Ons Op De Boerderij. En last but not least, gaat Eerste Hulp Bij Festivals vanaf 27 november van start, waar je een uniek kijkje achter de schermen krijgt bij de hulpverlening op diverse festivals en evenementen. Veel kijkplezier!

Bron: RTL Boulevard, Archief Grazia | Beeld: MAFS

Laatste nieuws