Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de eerste beelden van Gooische Vrouwen vanaf de set

De opnames zijn in volle gang!

Tijd voor een kijkje in Het Gooi! Daar zijn de opnames van een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen namelijk in volle gang. We moeten nog even geduld hebben voordat er nieuwe afleveringen op de buis verschijnen, maar Videoland deelt nu wel alvast de eerste beelden vanaf de set. Te leuk!

Nieuw seizoen met originele cast

Eind 2023 bevestigde Talpa heugelijk nieuws: “In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman.” In de serie gaan we – zoals we stiekem al een beetje hadden gehoopt – een heleboel bekende gezichten terugzien.

Niet alleen Linda de Mol kruipt weer in haar oude vertrouwde rol van Cheryl Morero, ook Tjitske Reidinga komt terug als Claire, Susan Visser als Anouk en Lies Visschedijk als Roelien. De originele Gooische Vrouwen zijn dus helemaal back together, maar dat is nog niet alles: ook Beppie Melissen (Tante Cor), Derek de Lint (Dokter Rossi) en Alex Klaasen (Yari) zullen hun terugkeer maken in het nieuwe seizoen.

Eerste beelden

De verwachting is dat het nieuwe seizoen van de iconische serie dit najaar zal verschijnen, en de opnames zijn dan ook al in volle gang. Op Instagram maakt Videoland fans nu alvast lekker met de allereerste beelden vanaf set.

Op de beelden zien we Martin Morero en Tante Cor, die eerst samen lachend op de kiek staan, maar op de daaropvolgende foto's ook een pittig gesprek lijken te voeren. Vooralsnog ontbreken beelden van onze favoriete Gooische vriendinnengroep, maar we hebben het volste vertrouwen dat Videoland ook die binnenkort wel zal delen.

Als vanouds

Will Koopman neemt net als in de vorige seizoenen, ook deze keer de regie op zich. "Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat", deelt ze over de opnames die momenteel gaande zijn. "De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het Gooische Vrouwen-gevoel is weer als vanouds.”

En dat kan ook Linda de Mol beamen. "Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen", zegt ze. "Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken." We can't wait! 

Bron: Videoland, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Mark de Blok