Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze sterren zijn in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien

Sylvia Geersen is een van de kandidaten!

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje staat weer voor de deur – en daarvoor duiken tien nieuwe BN’ers achter de camera. Enne, met niemand minder dan Sylvia Geersen als een van de kandidaten belooft het een leuk seizoen te worden.

Nieuw seizoen

Het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is pas net afgelopen, of we kunnen ons alweer gaan opmaken voor het achtste seizoen van de 'normale' reeks. Inmiddels weten we welke BN'ers daaraan mee zullen doen.

Sylvia zal binnenkort haar camera- en fotografieskills laten zien op landelijke televisie, samen met andere bekende Nederlanders als Frans Duijts, Loes Haverkort en Waldemar Torenstra. Ook Annemarie van Gaal, Niek Roozen, Quinty Misedjan en Henry Schut doen mee. Verder zien we Sergio Vyent en Anna Drijver aansluiten. Niemand minder dan Tijl van Beckand, William Rutten en Cynthia Boll nemen weer plaats in het jurypanel.

Foto claimen

Nog aan het nagenieten van het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis? Als kijker krijg je nu de kans om een van de finale foto's te claimen. Voor het eerst worden de finalefoto’s namelijk in een nieuwe vorm aangeboden. Kijkers krijgen hierbij de unieke kans om na de laatste aflevering één van deze perfecte plaatjes te claimen. Onder de noemer ‘Jouw Perfecte Plaatje' kunnen de kijkers vanaf nu exclusief in het bezit komen van deze digitale content in de vorm van een NFT en daarmee digitaal eigenaar worden van een kopie van één van de finalefoto's van ‘Het Perfecte Plaatje op Reis’. Dat betekent dat je dus misschien wel de winnende foto van winnares Leonie Ter Braak kunt claimen. Hoe leuk is dat!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 23-05-2023, Pathe Tuschinski Première van de live action-versie van The Little Mermaid in Pathe Tuschinski FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Sylvia Geersen