Kimmy onthult of ze met Kengi aan Temptation Island mee zou doen

De Love Island-ster heeft een duidelijk antwoord.

Kimmy de Weerd deed dit jaar mee aan Love Island en werd stapelverliefd op de Vlaamse Kengi. Of ze hierna mee zouden doen aan Temptation Island? Kimmy vertelt het in Grazia’s Herfst Issue.

Kimmy en Kengi

Voor Kimmy had het Love Island-avontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze reisde dit jaar af naar Tenerife in de hoop de liefde van haar leven te vinden en kwam als eerste bombshell in Love Island binnen. Kengi was haar allereerste keuze en sindsdien bloeide er iets moois op tussen de twee. Hun band werd gedurende het seizoen alleen maar sterker en resulteerde in een mooie relatie. Bovendien wist het kersverse koppel dit seizoen van Love Island te winnen en gingen ze er ook nog eens met een mooie geldprijs vandoor.

Temptation Island

Of Kimmy al nadenkt over the next step… Met Kengi meedoen aan Temptation Island? “Mooi niet! Je doet toch niet voor de lol mee aan Temptation?” zegt ze in gesprek met Grazia. “Ik had het er al moeilijk mee toen Kengi naar Casa Amor vertrok; ik viel flauw en heb zes keer keihard gehuild. Stellen doen bovendien toch alleen mee aan het programma als ze niet zeker zijn over hun relatie? Ik ben heel zeker over mijn relatie!” Duidelijk!

Samen oud worden

We zijn inmiddels een paar maanden verder en Kimmy is nog altijd heel gelukkig met haar prins. “Kengi en ik willen echt samen oud worden; het liefst zou ik morgen al met Kengi trouwen, haha. Maar we moeten eerst even een balans vinden in ons leven”, stelt ze. “Ik ben namelijk gestopt met mijn studie Social Work en wil me focussen op mijn kledingmerk Spicey.” Ook Kengi is druk met zijn eigen bedrijf. “Tussendoor reizen we op een neer tussen België en Nederland om elkaar te zien”, deelt Kimmy. “We hebben het weleens over samenwonen gehad, maar we willen dat niet na één maand verliefdheid al meteen doen. Ook lijkt het ons geweldig om samen te reizen, en steeds een paar maanden in een ander land te wonen.”

Het volledige interview met Kimmy is te lezen in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Beeld: Privébeeld Kimmy

Laatste nieuws