Ann Dominique over kampeertrip: ‘Na vijf glaasjes champie viel ik bijna om’

'Ik kon alleen maar lachen'

Met je 15-koppige schoonfamilie in vijf campers een reis maken door het regenachtige Engeland. De Froger-schoonzusjes RubySammy en Ann Dominique deden het voor de nieuwe TLC-serie De Frogers: Happy Campers. In de nieuwste Grazia blikt Ann Dominique terug op een veelbewogen champagneproeverij.

Champagneproeverij

Samen met haar schoonfamilie maakte Ann Dominique een kampeertrip door Engeland. Of het één hysterische bende was? “Ik vond vooral de champagneproeverij hilarisch”, blikt ze terug. “‘Moeders’ drinkt niet zoveel meer, dus na vijf glaasjes champie viel ik bijna om. Daarna moest ik voor de camera vertellen hoe het was, er kwam geen zinnig woord meer uit”, vertelt de vriendin van Danny Froger. “Ik kon alleen maar lachen.” Ha!

Hilarische beelden

“Die proeverij was zeker gezellig, we waren er ook echt aan toe”, vult Sammy aan. “De mannen waren al naar de pub geweest, dus wij waren ook blij met ons uitje.” Maar dat is niet het enige uitje waar de vriendin van Didier Froger met veel plezier op terugkijkt. “Het paardrijden was ook heel leuk. Ondanks mijn paard dat niet vooruit te branden was, maar dat heeft vast hilarische beelden opgeleverd.”

Onvergetelijk avontuur

“Lasergamen was ook een onvergetelijk avontuur”, aldus Ruby, de vriendin van Maxim Froger. “We waren buiten in een groot legerkamp. Overal zaten gaten in de grond, houten constructies, trappen en muurtjes, heel gevaarlijk. De eigenaar had vooraf dan ook duidelijk gezegd: ‘Niet rennen!’ Maar hij telde nog niet af en iedereen trok een sprint om elkaar te ontwijken. Ik ook”, vertelt ze. Maar dat liep niet helemaal goed af… “Op een gegeven moment keek ik al rennend achter me en knalde vervolgens keihard met mijn hoofd tegen de houten constructie voor me. Ik voelde met mijn hand op mijn hoofd, en dacht: o nee, ik ben mijn voorhoofd kwijt. Het puntje van mijn voorhoofd lag op mijn neus”, blikt ze terug op het ongeluk.

“Max zag me, raakte volledig in paniek, en ging meteen over z’n nek. De geluidsman heeft me verbonden en vervolgens ben ik in het ziekenhuis gehecht. De hele familie schrok zich rot en de rest kwam het liefst ook naar het ziekenhuis, superlief.” Eenmaal op de camping mocht Ruby de eerste dagen geen make-up op en haar haar niet wassen. “Ik leek wel een zwerver. Gelukkig voelde ik me snel beter, en zorgde iedereen goed voor me.”

Het volledige interview met Sammy, Ruby en Ann Dominique lees je in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Tekst: Kim Buitenhuis | Beeld: Mark Engelen, TLC

Laatste nieuws