Danny Froger over toekomst met Ann Dominique: ‘Na de tweede baby gaan wij zeker trouwen’

Stappen de twee binnenkort in het huwelijksbootje?

Lees ook

Danny Froger en Ann Dominque genieten op dit moment met volle teugen van hun tweede zwangerschap. Het stel maakte in maart bekend dat ze een tweede spruit verwachten. Dochtertje Fallon wordt dus grote zus én misschien binnenkort wel bruidsmeisje. Danny vertelt aan Story namelijk dat hij grootse plannen heeft voor hem en Ann.

Tweede zwangerschap

Voor sommige mensen is een zwangerschap behoorlijk spannend, maar Danny en Ann Dominique zijn er eigenlijk wel heel relaxed onder. “We zijn er nu minder mee bezig. Qua het aantal weken dat we onderweg zijn en dat soort kleine dingen”, laat Ann Dominique weten aan Story. Danny vult aan: “We weten wat ons te wachten staat en dat we het kunnen. Maar dat laatste geldt voor Ann Dominique meer dan voor mij. Zij moet het uiteindelijk doen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger)

Trouwplannen

De twee wonen nu drie jaar in Huizen, en vormen samen met dochter Fallon en lieve Chow Chow Sjaak one big happy family. Het enige wat nog lijkt te missen is een trouwring. Maarre, ziet het stel trouwen wel zitten? Danny vertelt dat Ann Dominique dat dolgraag zou willen en dat het bij hemzelf ook steeds meer begint te kriebelen. “Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen”, vertelt Danny. “Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen”, vervolgt hij.

De zanger ziet the big day al helemaal voor zich: “We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!” Wij zijn benieuwd!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook