Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: Roxanne Kwant deelt heel leuk nieuws

We can't wait!

Vorig jaar lanceerde Roxanne Kwant haar eigen podcast, De Kwantenservice. Enne, nu deelt ze heel leuk nieuws, want er komt een tweede seizoen aan! Benieuwd wat we daarin kunnen verwachten én wanneer de eerste aflevering te beluisteren is? Wij praten je bij.

Koopverslaving

Wie Roxanne online volgt weet dat ze zéér gevoelig is voor reclames van de meest uiteenlopende producten, zeker als ze een wijntje op heeft. Of het nou een flamingo op een wc is, een telefoonstandaard voor om je nek of vissenkoppen-slippers; Roxanne heeft het binnen no time in haar winkelmandje zitten. Vorig jaar besloot de presentatrice dan ook dat het hoog tijd was om iets met deze koopverslaving te doen. Ze begon haar podcast De Kwantenservice, waarin Rox in gesprek gaat met een bekende gast over zijn of haar koopgedrag én de eerlijke bedragen die daarbij komen kijken.

Vorig jaar waren onder meer Bas Smit, Pauline Wingelaar en Duncan Tromp te gast om over hun koopverslavingen te praten. Enne, dat is zó goed bevallen, dat er nu een tweede seizoen aankomt!

Tweede seizoen

"Waarom professionele hulp zoeken voor je koopverslaving als je er ook een podcast over kan maken?" schrijft Roxanne op Instagram bij een video waarin ze het tweede seizoen aankondigt. Werkt het nou echt om met je arm te zwaaien om die ketchupfles leeg te krijgen? Dat test de podcastmaakster voor je uit in haar podcast De Kwantenservice. Samen met nieuwe gasten probeert Roxanne uit welke producten je in huis moét hebben. Ze unboxen trending items, zoals een zelfroerende mok of een desk-stofzuiger en reviewen dit met – natuurlijk – klodders mayo.

Eerste aflevering

Welke gasten er dit seizoen aanschuiven bij Rox? Dat blijft vooralsnog een verrassing. Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot we van de eerste aflevering van het tweede seizoen kunnen genieten. Die staat sinds vanmorgen namelijk online op de streamingsdiensten!

Bron: De Stroom | Beeld: NL beeld, Instagram @roxannekwant