Wauw! Roxanne Kwant plaatst bikinikiekje op Instagram

Pretty!

Roxanne Kwant geniet op dit moment van een heerlijke vakantie in Italië. De influencer neemt ons gezellig mee op die vakantie door verschillende foto’s en filmpjes te delen in haar Instagram Stories. Enne, dit weekend verraste ze haar volgers me een prachtig bikinikiekje op haar feed.

Mooie foto

Roxanne deelt vaak hilarische content op haar Instagram. In haar Stories zien we bijvoorbeeld hoe een boottochtje aan de Amalfi Coast letterlijk en figuurlijk in het water liep, omdat het regende. Echter, Roxanne liet de regen de pret niet drukken, want aan de foto op haar feed te zien heeft ze alsnog van de boottocht genoten. “Lekker dagje motorboten richting Texel”, grapt ze in de caption.

Het bikinikiekje valt behoorlijk in de smaak bij volgers van de influencer. In de comments regent het hartjesogen en vlammetjes. “verrrry pretty“, schrijft Isadee Jansen. En: “Ik ben er stil van”, zo reageert Sophie Milzink. Wij ook!

Break-up

Roxanne vertelde vorige maand nog dat zij en haar vriend Stephan Leicher inmiddels uit elkaar zijn. “Het is net uit met mijn vriend, maar het is te vers om het daarover te hebben”, zei de presentatrice in de LINDA.meiden vorige week. Ze vertelt dat de break-up “volwassen en goed” is gegaan en dat de twee nog goed met elkaar om kunnen gaan. “Ik heb geen idee hoe single zijn werkt, ben van relatie naar relatie gegaan. Ik wil niet harteloos naar mijn ex klinken, want ik hou nog steeds veel van hem, maar ik heb zin in een nieuwe periode. Geen onenightstands hoor, ik moet iemand wel leuk vinden om er mee naar bed te gaan”, vertelde Roxanne openhartig.

Bron & Beeld: Instagram Roxanne, Brunopress

Laatste nieuws