Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Heeft Roxanne Kwant een nieuwe lover?

'Leuke vent gevonden in Italië'

Magnum Festival 2023

Het lijkt erop dat Roxanne Kwant weer gelukkig is in de liefde. De influencer deelde gisteren een schattige video op TikTok, waarin ze haar nieuwe lover voorstelde aan haar volgers.

Nieuwe vriend

Vorig jaar augustus liet Roxanne weten dat zij en haar ex Stephan Leicher een punt achter hun relatie hadden gezet. Eén zomer later heeft cupido opnieuw raak geschoten voor de blondine en heeft ze naar eigen zeggen een 'leuke vent in Italië gevonden.'

Op TikTok poste ze gisteren een lieve video vanuit de auto met haar nieuwe vriend, waarna de geruchtenmolen al snel op volle toeren begon te draaien. "Leuke vent gevonden in Italië", schrijft ze in de caption. We zien hoe de man in kwestie Roxanne een kus op haar wang geeft. Oeh la la!

@roxannekwantLeuke vent gevonden in Italië♬ 09.08 lançamento - Meno Felps

Reacties

Volgers van Roxanne zijn blij voor haar. "Yes je verdient het girl 🥰", schrijft iemand. Roxanne reageert daarop weer met hartjes. Een andere volger zegt dat de video haar een beetje doet denken aan de film 365 days.... "Beetje 365 vibes", schrijft diegene. Ha!

Wie de man in kwestie precies is, laat Rox nog even in het midden. In haar Instagram Stories konden we eerder al zien dat de twee genoten van een avondje uiteten. To be continued!

Bron: Reality FBI | Beeld: NL Beeld, TikTok

Showbizz
  • AMSTERDAM, 08-06-2023, Unbound Magnum Festival. Tijdens het festival is een hoofdrol weggelegd voor de nieuwe ijssmaken: de Magnum Double Sunlover en Starchaser, een ijsje voor overdag en ‘s nachts. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Roxanne Kwant