Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pauline Wingelaar wil na zomervakantie terug naar ‘strak eetplan’

'Een zomer lang barbecues is funest voor de weegschaal'

Sad but true: het einde van de zomervakanties is alweer in zicht. Dat geldt ook voor Pauline Wingelaar, die we kennen van Echte Gooische Moeders. In gesprek met LINDA. vertelt de mom echter dat ze stiekem ook wel weer uitkijkt naar het einde van de vakantie.

Zes weken schoolvakantie

Voor de kids van Pauline zit de schoolvakantie er alweer bijna op. En daar kijkt Pauline met dubbele gevoelens naar. "Zo’n schoolvakantie is iets moois: als het bijna zover is, zie ik mijn jongens snakken naar vrijheid, blijheid en uitslapen", vertelt ze. "Al is zes weken écht lang genoeg", voegt de Echte Gooische Moeder eraan toe.

Op de rem

Zo'n zomer vol barbecues in de Gooische tuinen is natuurlijk enorm genieten, maar het doet helaas niet zoveel goeds voor de weegschaal. Pauline vertelt daarom ook dat ze na de vakanties weer op de rem trapt. "Daarna wil ik ook wel weer eens een normaal dagritme met een strak eetplan. En vooral geen alcohol, want een zomer lang barbecues is funest voor de weegschaal."

Aan de beademing

En zodra de scholen weer beginnen, moet Pauline haar zoons natuurlijk ook weer naar school brengen. Enne, dat is voor de mom wel een dingetje. "Ik ben er meer zo eentje die zo hard aan komt fietsen, dat ze bijna aan de beademing moet", geeft ze toe. "Met altijd weer die zweetsnor boven m'n lip." Ha!

Bron: RTL Boulevard, LINDA. | Beeld: NL Beeld