Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: Roxanne Kwant lanceert eigen podcast

Roxanne neemt het koopgedrag van haar gasten én zichzelf onder de loep.

Leuk nieuws voor Roxanne Kwant, ze lanceert namelijk haar eigen podcast. In De Kwantenservice gaat de presentatrice in gesprek met allerlei gasten over hun koopgedrag. Enne, de allereerste aflevering staat al online!

Reclames

Wie Roxanne online volgt weet dat ze zéér gevoelig is voor reclames van de meest uiteenlopende producten, zeker als ze een wijntje op heeft. Of het nou een flamingo op een wc is, een telefoonstandaard voor om je nek of vissenkoppen-slippers; Roxanne heeft het binnen no time in haar winkelmandje zitten. De presentatrice vond het dan ook hoog tijd om iets met deze koopverslaving te doen.

De Kwantenservice

In haar nieuwe videopodcast De Kwantenservice gaat Roxanne iedere dinsdag in gesprek met een bekende gast over zijn of haar koopgedrag én hoor je de eerlijke bedragen die daarbij komen kijken. In de eerste aflevering is Bas Smit te gast. Hij vertelt onder andere over zijn enorme verzameling Crocs en beschimmelde Louis Vuitton Nikes. Ook hoor je waarom het maar goed is dat Bas en Rox geen relatie hebben met elkaar...

Andere gasten

Verder zijn Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar en TikTokker Duncan Tromp binnenkort te gast in de podcast van Roxanne, om te praten over al hun bizarre aankopen. We kunnen dus volop leuke verhalen verwachten! Extra leuk: de afleveringen van De Kwantenservice zijn niet alleen te beluisteren, je kunt op Spotify ook kijken met beeld. Als luisteraar kun je dus zelf beslissen of je de podcast alleen beluisterd of ook kijkt.

Bron: De Stroom | Beeld: NL Beeld