Yvonne Coledweijer doet boekje open over aanstaande bevalling

Zo deelt de juicekoningin dat ze een geplande keizersnede krijgt.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is in verwachting van haar eerste kindje. Enne, het duurt niet heel lang meer voordat de kleine ter wereld komt. Op Instagram deelt Yvonne namelijk dat ze binnenkort een geplande keizersnede krijgt. Ook doet ze een boekje open over haar verlof. Want krijgen we straks wekenlang geen juice of hoe gaat dat?

In verwachting

In juni maakte Yvonne bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Op haar Instagram Stories deelde ze een lieve foto met haar vriend in het zwembad bij een prachtige sunset, met daarbij – in hele kleine letters – “11-12-2023 👶🏻”. Oftewel, de uitgerekende datum van het kindje. Inmiddels komt de uitgerekende datum steeds dichterbij – nog maar een maandje! – en krijgt de juicekoningin steeds meer vragen. Op Instagram doet ze daarom een Q&A waarin volgers alles kunnen vragen over haar juice, maar er komen ook vragen over de zwangerschap voorbij.

Verlof

“Ga je met verlof? Zo ja, wat moeten we dan zonder jou?” vraagt een volger zich af. Met nog maar een maandje te gaan tot de uitgerekende datum zou het namelijk niet gek zijn dat Yv binnenkort verlof neemt. “Deze vraag krijg ik heel vaak!” reageert ze in haar Stories. “Ik wil mijn verlof niet plannen, maar ga gewoon lekker op m’n gevoel af”, legt ze uit. “Natuurlijk ga ik even genieten met mijn gezinnetje als het zover is!”

We hoeven de juice (hoogstwaarschijnlijk) dus niet wekenlang te missen. “Als ik even zin heb om te juicen, dan doe ik dat! Als ik daar totaal geen zin in heb, dan wordt het stil 😂 Ik vind het altijd heel leuk om te posten, dus ik zie mezelf niet weken van de radar verdwijnen”, aldus Yvonne. “Dus aan alle BN’ers; jammer heee 😜”, grapt ze.

Yvonne bevalling verlof

In een andere story doet Yvonne alvast een boekje open over de aanstaande bevalling. “Ik krijg een geplande keizersnede in de eerste week van december”, deelt ze als een volger vraagt wanneer ze uitgerekend is.

Yvonne Coldewijer
Bron: Instagram @lifeofyvonne

De vader

Yvonne houdt haar eigen liefdesleven altijd heel goed geheim. Alleen tijdens de zwangerschapsaankondiging kregen we een kiekje te zien van haar lover. Enne, we moeten zeggen: het ziet eruit als een happy couple! Wie de vader van het kindje is? Volgens juicekanalen zou hij Max heten. Maar veel meer komen we nog niet over hem te weten. Wij wensen Yvonne in elk geval veel succes met de laatste loodjes en heel veel geluk met de bevalling!

Bron: Instagram @lifeofyvonne | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws