Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zwangere Yvonne Coldeweijer: 'Had ineens bizar hoge hartslag'

Yvonne geeft een gezondheidsupdate.

Yvonne Coldeweijer is op dit moment in verwachting van haar eerste kindje. Tussen alle juice van BN'ers door plaatst ze regelmatig een update over haar zwangerschap. Gisteren vertelde Yvonne op Instagram dat het vorige week even schrikken was voor haar en haar familie...

Eerste kindje

Yvonne is bijna volgende maand al uitgerekend en dus zijn de laatste loodjes aangebroken.

Te hoge hartslag

Inmiddels heeft de queen of juice nog 5 à 6 weken te gaan en merkt ze dat er toch wel wat kwaaltjes bij haar zwangerschap komen kijken. Ze vertelt op haar Instagram Stories namelijk dat ze de afgelopen week een te hoge hartslag had. "Hoewel de hele zwangerschap eigenlijk vlekkeloos is verlopen, had ik vorige week ineens een bizar hoge hartslag van 140 in rust." Dit was dan ook de reden dat ze even afwezig was op the gram.

"Nu hebben zwangere mensen wel vaker een hogere hartslag dan normaal, maar mijn omgeving vond dit toch wel een teken dat ik ff rustiger aan moet doen", vervolgt ze. "Ik vond dat zelf helemaal niet, maar heb toch maar even geluisterd." De juicequeen is naar het ziekenhuis geweest voor een onderzoek. "Vanochtend hartfilmpje gemaakt in het ziekenhuis, maar ik verwacht geen gekke uitslag hoor. Moet gewoon ff niet meer 13 uur per dag werken denk ik."

Toch zit Yvonne niet stil en zegt ze dat ze vanaf de bank met een dekentje alsnog zin heeft om te 'juicen'. "De BN'ers hebben me vast gemist als kiespijn." Beterschap, Yvonne!

Bron & Beeld: Instagram @lifeofyvonne, NL Beeld / BrunoPress