Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yvonne Coldeweijer deelt foto van groeiende babybuik: ’23 weekjes’

'Mega buik hè'

In juni deelde Yvonne Coldeweijer het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van een kindje. Inmiddels is de juicekoningin alweer over de helft van haar zwangerschap. Op Instagram deelt ze hoe het nu met haar gaat en showt ze haar groeiende babybump.

Zwanger

Halverwege juni mocht iedereen het weten: Yvonne en haar vriend verwachten een kindje! Op haar Instagram Stories deelde ze een lieve foto met haar vriend in het zwembad bij een prachtige sunset, met daarbij – in hele kleine letters – “11-12-2023 👶🏻”. Oftewel, de uitgerekende datum van het kindje. Hoe leuk!

23 weekjes

Vorige week kondigde Yvonne aan dat ze even rust nam, omdat ze te druk was geweest. Inmiddels is ze weer back on track! "Ik ben er weer. Bedankt voor alle lieve berichtjes die ik afgelopen week van jullie heb mogen ontvangen. Ben er weer helemaal hoor 💪🏼", deelt ze vandaag op haar Stories. "Ik begin de dag met mijn pregnancy yoga routine. 🧘🏼‍♀️ Klinkt helemaal als een spiri influ 😂 maar ben door die buik en lichaamshouding ineens zo stijf als een hark. 🤰🏼 En dit helpt enorm."

Tijdens een vragenrondje die daarop volgt vraagt een volger: "Hoe ver ben je? En wat vind je zelf van de yoga? Ben zelf zwanger maar stel het uit." "Vandaag 23 weekjes. Mega buik hè. 😅 Ik voel de baby ook de hele dag druk doen in mijn buik. Mennn wat is dat raar en bijzonder! ❤️" aldus Yv. Daarbij deelt ze ook een foto van haar groeiende babybuik. Prachtig!

Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Pregnancy yoga

"Ik vind de yoga (pregnancy yoga zoeken op YouTube) wel chill, omdat ik wat rugklachten kreeg, maar nu dus gelukkig niet meer!" zegt ze over de yoga. Enne, dat zorgt soms ook voor hilarische momenten in huis. "Mijn vriend heeft vanochtend meegedaan met de yoga, dus heb weer gegierd 😂", vertelt ze. "Verder sport ik nog 2x per week met personal trainer. Wel lekker om in beweging te blijven, hoor!"

Bron: Instagram @lifeofyvonne | Beeld: NL Beeld